Hjem > H > Hvor Lenge Varte Verdens Lengste Telefonsamtale?

Hvor lenge varte verdens lengste telefonsamtale?

Verdens lengste telefonsamtale varte i 24 timer, 45 minutter og 10 sekunder. Verdensrekorden vil bli registrert på telefonselskapet Tele2.

Les mer

Hva er den lengste telefonsamtalen?

Målet var 72 timer, men etter 39 timer, 18 minutter og 24 sekunder orket ikke Sandra Kobel (28) mer. Det uoffisielle verdensrekordforsøket var et utilslørt markedsføringsstunt for en sveitsiske leverandøren av bredbåndstelefoni. Hvor lenge varte verdens lengste kyss? På selveste valentinesdagen ble det satt ny verdensrekord i verdens lengste kyss. Et forelsket par klarte å holde ut, leppe mot leppe i 50 timer, 25 minutter og et sekund.

Også, hva er verdensrekorden i å facetime?

Den offisielle rekorden ble på 24 timer, 45 minutter og 10 sekunder. Komikerparet Shabana Rehman og Zahid Ali vant Tele2s konkurranse. Alle de fire snakkeparene klarte å holde samtalen i gang i 24 timer, men det var kun tre av parene som fikk godkjent i henhold til reglene fra Guinness. Hvor mange kalorier forbrenner man ved å kysse? Når man kysser øker spyttproduksjonen i munnen og mineralene i spyttet rengjør og beskytter tennene dine. Når man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler. En romantisk lite kyss kan forbrenne to kalorier, mens et tungekyss vil forbrenne fem. Kysser dere i et minutt sammenhengende kan du forbrenne 26 kalorier.

Hva er stirrekonkurranse?

NESETIPPENE KJÆLER nesten med hverandre, men kjærligheten kunne ikke vært lenger unna. Bustete øyebryn, smal munn og steinansikt. To stykk iris mot et annet iris-par, de forsøker å blende hverandre. Slik står tungvektsbokserne og stirrer, før de skal i ringen og banke livskiten ut av hverandre. Dessuten, når er kyssedagen? 6. juli er verdens kyssedag. Det betyr at hele verden markerer dagen for det deilige kysset. Det finnes mange typer kyss.

Hva skjer med kroppen når man kysser?

Ved intens kyssing fylles leppene med blod, og de kan bli hovne og røde. – Det som skjer når man stimulerer en erogen sone, er det samme som skjer ved berøring av hele kroppen. Det frigjøres endorfiner og hormoner som øker velværefølelsen – man blir rett og slett lykkeligere. Hvor lenge er det normalt å kline? Det er veldig stor forskjell på hvor lenge det er vanlig å kline. Noen kan kline veldig lenge, mens andre ikke kliner så lenge. Noen par stopper å kline, tar en pause, før de fortsetter igjen.

Er kyssing sunt?

Her er enda en grunn til å kysse kjæresten din: Det er sunt. Forskere fra Lafayette College har funnet ut at når du kysser utløses det stoffer i kroppen som reduserer mengden av stresshormonet kortisol, skriver Associated Press. Det betyr at du blir mer avslappet når du kysser.

By Calica Slowik

Hvordan er det første kysset? :: Hvor lang tid tar det å lære seg norsk?
Nyttige lenker