Hjem > H > Hvordan Er Det Første Kysset?

Hvordan er det første kysset?

Her er noen gode tips til deg som skal kysse for første gang:

  1. Øv deg alene først – enten på et speil eller på hånden din.
  2. Start med lepper mot lepper først, gjerne flere ganger.
  3. Kjenn etter om den du kysser blir mer ivrig.
  4. Ha et rolig tempo.
  5. God ånde er en bonus.

Les mer

Er det deilig å kline?

Svar: Infeksjoner kan smitte gjennom klining, men da er den ene syk fra før av. Vanlige munnhulebakterier gir ikke risiko for smitte og generelt sett er det ikke farlig å kline. De sykdommer som kan overføres gjennom kyss er infeksjoner som gjerne smitter lett uansett. Hvordan bli god til å tungekysse? Om du vil tungekysse, kan du begynne med å bruke tunga forsiktig samtidig som du suger forsiktig på over- eller underleppen til den andre. Etter hvert kan du føre tungen forsiktig inn i munnen på den du kysser. Da skal din tunge være myk og møte den andres myke tunge. Så kan tungene leke forsiktig med hverandre.

Er det vanskelig å kline?

Ikke vanskelig...

Synes du også det er en god ide så skjer det vanligvis av seg selv. Dette er instinktivt og slett ikke vanskelig. Å kline er rett og slett å tungekyss, kyss og å stryke på og kose med hverandre. Et kyss kan være så mangt, alt fra lette kyss med lukket munn til dype tungekyss.
Så, hvem fant opp kyssing? Det første skriftlege dokumentet vi har som nemner kyssing er så gammalt som 3500 år gammalt, nemleg i Sanskrit-tekster frå India, grunnlaget for hinduismen. Sjølv om ikkje kyss direkte er nemnd, er det tydeleg kyss som blir skildra når vi les om «slikking» og om å «drikke fukt frå leppene».

Hvorfor liker vi å kysse?

Flere kyss gir mer tilfredshet

Oksytosin har blitt døpt kjærlighetshormonet fordi det skaper en følelse av samhørighet, tillit og kjærlighet mellom mennesker når det frigis i hjernen, for eksempel når vi kysser. – Det er en sammenheng mellom hyppigheten av kyss og tilfredsheten i forholdet, forteller Wlodarski.
Kan man bli syk av å kysse? Man kan være bærer av viruset over lang tid. Smitte skjer gjennom spytt, så kyssing med blanding av spytt er dermed en smittekilde. - De fleste som får kyssesyken er smittet av personer som grunnet milde symptomer ikke selv vet at de er syke, sier Nordstrand.

Hvordan å hooke?

Hvordan man hooker, avhenger litt av hvem du spør. Noen mener det er å kysse eller kline, andre definisjoner innebærer også det å ha sex. Hvordan man kysser eller kliner er noe individuelt. Klining er som regel at man kysser over litt lenger tid, ofte så tungekysser man mens man kliner. Hva er beste måte å øve på å kline? Når du skal åpne munnen for å kysse noen, bør du ikke la tungen din sprette ut. Her er det viktig å ha den rette taktikken. Hold tungen pent inne i munnen, til leppene deres møtes. Ikke gap over den du skal kysse, men åpne munnen like mye som din partner åpner sin, og la leppene deres møtes sakte.

Hva betyr det å hooke?

«Å hooke» kan bety forskjellige ting fra person til person. For mange betyr det å kysse/kline. Det kan også bety at man tar på hverandre: Det kan være bare kosing og kjærtegn, men for andre kan hooking også bety at man har sex.

By Sabah Alleyne

Hva er de beste filmene? :: Hvor lenge varte verdens lengste telefonsamtale?
Nyttige lenker