Hjem > H > Hvor Er Hakeparentes På Mac?

Hvor er Hakeparentes på Mac?

Re: Hakeparantes

alt-8 og alt-9 og shift-alt-8 og shift-alt-9, naturligvis.

Les mer

Man kan også spørre hvordan merke flere bilder på mac?

Marker flere objekter: Hold nede Kommando-tasten, og klikk deretter på objektene (de trenger ikke å være ved siden av hverandre). Marker flere objekter ved siden av hverandre: Klikk på det første objektet, og hold Skift-tasten nede og klikk på det siste objektet. Hva er alt knappen på Mac? Alt (kalt option på Mac OS) er tasten som ligger til venstre for mellomromstasten på normale tastaturer. Tasten er en modifiseringstast som kan endre funksjonen til andre taster, ved at en holder Alt nede samtidig som en trykker den andre tasten.

Hvor finner man omvendt skråstrek på Mac?

Mac-tastaturet har ingen «backslash». Den finner du på shift-alt-7. Tilsvarende, hvordan lage firkantet parentes? Shift+alt+8 funker.

Hvordan få Hakeparentes?

Hakeparentes får du skrevet ved å holde Alt Gr-tasten inne mens du trykker på henholdsvis 8 og 9. Hvordan få rett strek på Mac? hvilken taster bruker jeg på macen for å få den frem? Hvilket program snakker vi om her, da? Hvis det er pipe du er ute etter får du den fram ved å trykke alt+7.

Hvordan få i andre på Mac?

Trykk på Kontroll-Skift-Kommando-plusstegn (+) for hevet tekst. Hvordan markere alle bilder på Iphone? Åpne Bilder. Trykk på Alle bilder i Bibliotek-fanen, og velg deretter Velg. Trykk på flere bilder, eller skyv fingeren over flere bilder for å velge mer enn ett.

Hvordan markere flere mail på mac?

Marker én melding i meldingslisten: Marker meldingen, sveip mot høyre med to fingre på styreflaten og klikk deretter på Ulest eller Lest. Marker flere meldinger i meldingslisten: Marker én eller flere meldinger, og velg deretter Meldinger > Merk som ulest eller Melding > Merk som lest.

By Iinden

Hvordan markere og kopiere på mac? :: Hvordan vite om du har hjerteproblemer?
Nyttige lenker