Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Det Å Bli Miljøfyrtårn?

Hvor lang tid tar det å bli miljøfyrtårn?

Hvor lang tid tar det å bli sertifisert? En virksomhet bruker i gjennomsnitt 3 måneder fra start til ferdig sertifisert. Tid med konsulent varierer, men normalt trengs det mellom 10 og 15 timer med veiledning.

Les mer

Hva er ISO 9001?

ISO 9001-standarden gir spesifikke krav for et kvalitetsstyringssystem som vil forbedre din evne til å konsistent levere produkter og tjenester som oppfyller kundens, samt pålagte og lovbestemte krav. Hva er forskjellen på ISO 9001 og 14001? ISO 14001 spesifikt

Tilsvarende som ISO 9001, men må ha oversikt over aktuelle miljøregistreringer. Tilsvarende som ISO 9001, men må sørge for at interne revisjoner også dekker miljø-styringssystemet. Og at de vesentlige miljøaspektene tilsvarene kritiske prosesser i 9001 dekkes ved revisjonene.

Hva koster ISO 9001 sertifisering?

Som oftest tar det 4 - 6 måneder å bygge opp et kvalitetssikringssystem som kan godkjennes for et ISO9001 sertifikat. Det vil si konsulenttjenester for ca 200 000 kr. Og et annet spørsmål, hvor ofte skal det utføres sakkyndig kontroll av arbeidsutstyr? Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav §13 Arbeidsutstyr med krav om sakkyndig kontroll Krever dokumentert sakkyndig kontroll, utført av sakkyndig virksomhet, på personløftere hver 12. måned.

Derav, hvilken dokumentasjon skal det følge med løfteredskap?

Det skal dokumenteres skriftlig hvilket arbeidsutstyr det er gitt opplæring på, hvem som har gitt opplæringen og hvem som har fått opplæring. I forhold til dette, hvem er ansvarlig for at arbeidsutstyret gjennomgår sakkyndig kontroll etter de bestemte krav? Arbeidsgiveren må påse at sakkyndig kontroll blir gjennomført av en sakkyndig virksomhet som er sertifisert for kontroll av det aktuelle arbeidsutstyret, se forskrift om administrative ordninger § 8-6 "Krav til sakkyndig virksomhet som skal kontrollere arbeidsutstyr".

I forhold til dette, hvem skal utføre periodisk kontroll?

§ 2.

Et kontrollorgan er etter denne forskriften en virksomhet som oppfyller vilkårene i kapittel 3 og 4, og som er godkjent av Statens vegvesen. Det er bare godkjente kontrollorgan som kan utføre periodisk kontroll av kjøretøy.
Ta dette i betraktning, hvilket krav stilles til sakkyndig virksomhet? Sakkyndig virksomhet skal være sertifisert av et sertifiseringsorgan. Sakkyndig virksomhet skal ha tilstrekkelige teoretiske kunnskaper og praktisk erfaring på det området den skal virke. Sakkyndig virksomhet skal utføre arbeidet med faglig integritet, teknisk dyktighet og uavhengighet.

Hvilken forskrift beskriver hvem som har lov til å kjøre arbeidsutstyr som truck masseforflytningsmaskiner osv?

Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav (forskrift om utførelse av arbeid) Hjemmel: Fastsatt av Arbeidsdepartementet 6. desember 2011 med hjemmel i lov nr.

By Larine Raducha

Hvordan endre sikkerhetskode på iPhone? :: Hva betyr sertifisere?
Nyttige lenker