Hjem > H > Hvor Mange Fransktalende Land Er Det I Verden?

Hvor mange fransktalende land er det i verden?

Utbredelse og bruk. Fransk er offisielt språk i over 30 land, er et av FNs offisielle språk, og tales av i underkant av 300 millioner mennesker som første eller annet språk på fem kontinenter.

Les mer

Hvor mange snakker kinesisk?

Om lag 885 millionar menneske har mandarin som førstespråk, og 178 millionar har det som andrespråk. Kring 870 millionar bur i Folkerepublikken Kina. Språket blir òg talt i Indonesia, Malaysia, Singapore, Taiwan og mange andre stader i verda. Det har fleire talarar enn noko anna språk i verda. Deretter, hvorfor er engelsk lett å lære? En av grunnene til at det å lære engelsk er så mye lettere å lære enn andre språk, er på grunn av den enorme mengden med materialer som finnes på engelsk. Praktisk talt hvor som helst i verden kan alle som ønsker, få tilgang til bøker, musikk og filmer på engelsk.

Er det vanskelig å lære italiensk?

Lyst til å lære deg italiensk eller et annet språk? Det er morsomt og lærerikt å lære seg et språk, i tillegg til at forskning viser at det er en flott utfordring, for å holde hjernen frisk. Italiensk er et vakkert språk som heller ikke er så vanskelig å lære seg. Derav, er norsk et lett språk å lære? Norsk tale har en forholdsvis god støtte i skriftbildet. Det vil si at man med rimelig grad av sikkerhet kan si hvordan et ord skrives når man hører det uttalt, og omvendt: være noenlunde sikker på hvordan man skal uttale et ord man ser skrevet. På dette punktet er norsk lettere enn engelsk og dansk.

Hvilke språk snakker de i Midtøsten?

I dag er arabisk offisielt språk i Irak, Syria, Jordan, Libanon, de palestinske 'selvstyrte' områdene (og minoritetsspråk i Israel), Saudi-Arabia og de andre statene på den arabiske halvøya, i Egypt, Sudan, Libya, Tunisia, Algerie og Marokko – samt Mauritania, der den herskende minoriteten i nord er arabisk. Deretter, i hvilke land snakker de hebraisk? Hebraisk (עִבְרִית‎, 'ivrit) er et semittisk språk i den afro-asiatiske språkfamilien. Det brukes av mer enn syv millioner mennesker i Israel og jødiske samfunn verden rundt. Hebraisk er offisielt språk i Israel, der det er språket statens og befolkningens de facto-språk.

Folk spør også hva er kodeveksling?

Kodeveksling er å skifte mellom ulike språk, dialekter eller sosiolekter i en samtale. I forhold til dette, kan man ha 2 morsmål? Det går fint an å ha flere morsmål, eller førstespråk som det også kalles. Morsmål og førstespråk er de språkene vi lærte i ung alder, eller som for eksempel brukes i landet du bor i eller av den etniske gruppen du identifiserer deg med.

Og et annet spørsmål, hva vil det si å være flerspråklig?

Å være flerspråklig vil si at en behersker og bruker flere språk. Et menneske, et samfunn og et utdanningsystem kan alle være flerspråklige.

By Kylah

Hva er den største trusselen mot korallrev? :: Hva er det største morsmålet i verden?
Nyttige lenker