Hjem > H > Hvor Tykk Er En Stender?

Hvor tykk er en stender?

Typisk tykkelse er 0,56 mm.

Les mer

Dessuten, hvordan finne ut hvor stendere er?

En magnetisk stendersøker bruker magnetisme for å finne skruer eller spiker som er brukt for å feste platene i veggen. Magnetiske stendersøkere finner ikke selve stenderen, men heller festemidlet (skruver/spiker) som er brukt for å feste veggplatene. Hvis du finner en skrue, så finner du stenderen. Følgelig, hvordan måle stendere? Den enkleste og mest nøyaktige måten å måle CC60 på, er å måle fra en ende og merke av på 60, 120, 180, 240, 300 o.s.v. Begynner du f. eks på høyre side setter du et kryss på venstre siden av markeringen slik at du kan sette stenderen slik at den dekker krysset.

Dessuten, hva betyr cc avstand?

CC avstand er avstanden varmekabelen har til seg selv, til objekter og vegg er avstanden CC / 2. Ved å få CC avstanden riktig, slipper du å få for lite eller for mye varmekabel mot slutten, og du får en jevn varme over hele rommet. Hva er forskjellen på ei Toppsvill og ei Bunnsvill? En lettvegg består av flere deler, i bunnen ligger det som kalles en bunnsvill, i toppen setter vi fast det som kalles en toppsvill.

Hvorfor dobbel bunnsvill?

dem legger nok dobbel bunnsvill på grunn av spikring til lister. hvis dem skulle støpt dekke før dem begynte med reisverket så måtte dem ha lagd en forskaling rundt først og det er nesten mere jobb. Hva gjør en bunnsvill? Den egentlige betydningen av ordet er nederste grunnbjelke; en bjelke som hviler på grunnmuren og som bærer stendere eller stolper.

Hvordan dimensjonere bjelkelag?

Den vanligste dimensjonen er bjelker, eller sperrer på 48*198 mm med en senteravstand (cc) på 60 cm. Bjelkelaget må imidlertid dimensjoneres ut fra forventet egenvekt og nyttelast på etasjeskillet. Ved spennvidder over 4 m øker dimensjonene raskt og en må ofte legge bjelkene tettere. Og et annet spørsmål, hvor langt spenn på 48x198? 3,50 meter hvis gulvbjelkene er 48 x 198 mm og senteravstanden mellom dem er 60 cm. Reduseres bjelkedimensjonen til 48 x 148, blir maksimal spennvidde 2,50 meter.

Ta dette i betraktning, hvor mye vekt tåler 48x198?

Men en 48x198 c24 tåler da en belastning på ca 5 tonn. Oppleggsflaten på en 48x198 er det svake punktet her, og tåler i underkant av 40kN, men denne kan evt forsterkes. Ser at vanlig snølast i Hedmark (avhenging av kommune) ligger rundt 4 kN per m2, og maksimalt rundt 6,5 kN m2.

By Marketa

Hva er blindkopi på mail? :: Hva er forskjell på reisverk og bindingsverk?
Nyttige lenker