Hjem > H > Hva Er Blindkopi På Mail?

Hva er blindkopi på mail?

Benytt blindkopi for å skjule adresser

Ønsker du å sende e-post til en lang liste adresser, eller til mottakere som ikke bør vite om hverandre, kan det løses ved å bruke Blindkopi-feltet (bcc). Om e-postklienten ikke godtar at Til-feltet er tomt kan du sette inn din egen adresse.

Les mer

Angående dette, hvem kan se blindkopi?

Mottaker kan se alle som får e-posten, også de som står på kopi. «Blindkopi»-feltet: Samme funksjon som kopi-feltet, men adressene du legger til her vil være skjult for andre. Hvordan skjule andre mottakere i Outlook? Skjule navn og adresser i en personlig distribusjonsliste

  1. Legg til e-postadressen din i Til-boksen i en åpen melding.
  2. Legg til distribusjonslisten i Blindkopi-boksen.
  3. Skriv inn meldingen, og klikk Send.

Hvordan sende mail til flere samtidig Gmail?

For å legge til flere enn én mottaker, legger du til et komma mellom hvert navn eller hver e-postadresse. Du kan også klikke på «Til», «Kopi» eller «Blindkopi» for å legge til flere mottakere eller administrere Kontakter-etikettene dine. I forhold til dette, hvordan sende mail til flere samtidig outlook? Skriv inn emnet for meldingen i Emne-boksen. Skriv inn e-postadressene eller navnene på mottakerne i boksene Til, Kopi eller Blindkopi. Flere mottakere atskilles med semikolon. Tips!: Når du begynner å skrive inn navnet på en mottaker, foreslår Outlook navnene på personene du har sendt e-postmeldinger til før.

Hvordan få blindkopi i Outlook?

Start med å aktivere blindkopifunksjonen i Outlook dersom du kun ser <Til...> og <Kopi...> valgene når du skal sende e-posten. Du kan aktivere blindkopi funksjonen ved å trykke på <Alternativer> øverst på knapperaden og så velge <Blindkopi>. Hvordan lage mail liste på Outlook? Prøv det!

  1. Velg Personer. i navigasjonsfeltet.
  2. Klikk på Hjem > Ny kontaktgruppe.
  3. Skriv inn et navn på gruppen i Kontaktgruppe-boksen.
  4. Velg Kontaktgruppe > Legg til medlemmer. , og velg deretter et alternativ:
  5. Legg til personer fra adresseboken eller kontaktlisten, og velg OK.
  6. Velg Lagre og lukk.

Man kan også spørre hvordan bruke blindkopi?

Blindkopi, BCC (blind carbon copy), skjult kopi – feltet har mange navn. Smart er det å bruke det uansett, og alle e-postprogrammer skal ha dette. Poenget med å skrive inn mottakers adresse i blindkopi-feltet, er at ingen som mottar e-posten vil se de andres adresser. Kan man tilbakekalle mail? Kalle tilbake og erstatte en melding du har sendt

Klikk Sendte elementer i navigasjonsrute i E-post. Åpne meldingen du vil kalle tilbake og erstatte. Klikk Andre handlinger i Handlinger-gruppen på Melding-fanen, og klikk deretter Kall tilbake denne meldingen.

Folk spør også hvordan sette noen på kopi på mail?

Dersom du stiller et spørsmål til en eller flere personer, og samtidig ønsker å informere andre mottakere om at du har stilt spørsmålet, eller andre også har behov for svaret, setter du inn disse i kopi-feltet (også kalt CC eller Copy). I likhet med hvem du sender e-posten til, vurder nøye hvem du setter på kopi.

By Magee Gerding

Hvordan angre sendt mail Gmail? :: Hvor tykk er en stender?
Nyttige lenker