Hjem > H > Hvor Gammel Er Vegard Bjørsmo?

Hvor gammel er Vegard Bjørsmo?

Nå håper 19-åringen med suksess i tv-ruta at ansatte ved kulturskolene – og gjerne spesielt dem i små distriktskommuner – får mer anerkjennelse for jobben de gjør. Selv har Vegard Bjørsmo fått undervisning i ulike disipliner ved kulturskolene i både Karasjok, Alta og Oslo.

Les mer

Hva heter programlederen i Stjernekamp?

Kåre Magnus Bergh (født 22. desember 1978) er en norsk programleder og billedkunstner. Han har også spilt i bandet Hello Countryclub. Bergh er imidlertid mest kjent som programleder for store, direktesendte tv-show som Idol, Sommeråpent, Stjernekamp og Melodi Grand Prix. Hvem er dragen? På lørdag ble det avslørt. Youtuber og programleder Victor Sotberg var Dragen i årets Maskorama.

Hvem var Snømonsteret?

VINNAREN: Didrik Solli Tangen var Snømonsteret. Angående dette, hvem er snømonsteret? SNØMONSTERET: Didrik Solli-Tangen vant Maskorama 2021.

Derav, hvem ble stemt ut i maskorama?

Lørdag var det duket for semifinale i «Maskorama». – Jeg har hatt det så gøy, og jeg har spesielt hatt det veldig gøy med at folk har vært så forvirret, sa artist og låtskriver Margaret Berger (36) etter at å avslørt seg. Har vunnet Stjernekamp? Fra finalen i Stjernekamp 2021. Tidligere vinnere feirer programmets tiårs-jubileum. Med Rita Eriksen (2012), Silya Nymoen (2013), Nora Foss Al-Jabri (2014), Maria Haukaas Mittet (2015), Knut Anders Sørum (2016), Adam Douglas (2017), Bilal Saab (2019) og Knut Marius Djupvik (2020).

Hvem måtte forlate Stjernekamp?

Den som måtte forlate «Stjernekamp» i kveld var Marius Roth Christensen. Dagbladet anmeldte fremførelsene låt for låt. Hvor sendes Stjernekamp fra? høst med Stjernekamp. Som i forrige sesong vil to nye sjangereksperter delta i dommerpanelet i hvert program. De vil bli presentert til høsten. Stjernekamp sendes direkte ti lørdager på rad fra Nydalen i Oslo.

Du kan også spørre hvem vant stjernekamp i 2013?

Sesongen ble vunnet av Silya Nymoen, som slo ut Agnete Johnsen i finalen. Øvrige deltakere var Atle Pettersen, Eli Kristin Hanssveen, Helene Bøksle, Vidar Johnsen, Mimmi Tamba, Hans-Erik Dyvik Husby, Espen Grjotheim og Elisabeth Andreassen.

By Blumenthal Farnbaugh

Hvordan finne ut koden på Skjermtid? :: Hvem kom på andreplass i Stjernekamp?
Nyttige lenker