Hjem > H > Hvem Kom På Andreplass I Stjernekamp?

Hvem kom på andreplass i Stjernekamp?

Nora Foss Al-Jabri vant Stjernekamp, mens Reidun Sæther kom på andreplass.

Les mer

Hvem har deltatt i Stjernekamp?

ÅrUtmerkelseNominert/vinner
2019GullrutenStjernekamp
Nicolai Sørensen
Tom Erik Andresen og Øystein Halvorsen v/Team
Susanne Hoftun og Justin Sampo
Følgelig, hvor kommer vegard bjørsmo fra? Vegard Bjørsmo fra Karasjok er blant favorittene til å vinne årets utgave av Stjernekamp på NRK. Selv om han er født i Lakselvbukt utenfor Tromsø og flyttet til Karasjok ett år før han begynte på skolen, er han gjennom pappa Even Bjørsmo for halvt verdaling å regne.

Hvilke sjangre er det i Stjernekamp?

De ti artistene i høstens Stjernekamp skal starte sesongen med å vise seg fram i sin egen sjanger. Det blir stor musikalsk variasjon, fra pop, trønderrock, blues, R&B og soul til musikal og opera. Hvem kom på andreplass i Stjernekamp 2021? Alexandra Rotan med respektabel andreplass i Stjernekamp!

I forhold til dette, hvem vant stjernekampen 2020?

Knut Marius Djupvik vant Stjernekamp 2020. – Å stå her med en seier er helt sinnssykt. – Det skal bli en liten feiring til tross for koronaen. Knut Marius Djupvik (32) og Sandra Lyng (33) har fremført hele tre låter for seerne i dag. I forhold til dette, hvem har vunnet stjernekamp tidligere? Disse har vunnet «Stjernekamp» tidligere:

2013: Silya Nymoen. 2014: Nora Foss Al-Jabri. 2015: Maria Haukaas Mittet. 2016: Knut Anders Sørum.

Hvem vant Stjernekamp 2011?

Sesongen ble vunnet av Rita Eriksen, som slo ut Tuva Syvertsen i finalen. Øvrige deltakere var Tor Endresen, Rein Alexander, Jenny Jenssen, Sisi Sumbundu, Anneli Drecker, Alejandro Fuentes, Mariann Thomassen og Nico D. Derav, hvem røk ut av stjernekamp 2021? Den som måtte forlate konkurransen var Heidi Ruud Ellingsen. – Jeg hadde som mål å komme til hiphop, så alt etter det var bonus, sa Ruud Ellingsen kort tid etter at hun hadde røket ut. Hun opptrådte med Ricky Martin-låten «Livin' la Vida Loca» og «E du nord» av Kari Bremnes i kveldens runde av Stjernekamp.

Folk spør også hvor er vegard i stjernekamp fra?

19 år gamle Vegard Bjørsmo fra Karasjok var årets yngste deltager i Stjernekamp.

By Kiel

Hvor gammel er Vegard Bjørsmo? :: Hva er COP på varmepumpe?
Nyttige lenker