Hjem > H > Hvor Mye Koster 48X98?

Hvor mye koster 48x98?

48x98 konstruksjonsvirke gran til 16,85 fra Obs! bygg | Allebyggpriser.no.

Les mer

Også, hva er de vanligste fasthetsklassene for konstruksjonsvirke?

De mest brukte fasthetsklassene i Norge er C24 og C30. Alt konstruksjonsvirke skal være merket med fasthetsklasse. Hva er rekker og lekter? Overgangen mellom det som byggvarehusene omtaler som lekter og rekker er flytende, og mange bruker begrepet lekter om begge deler, selv om lektene egentlig er tynnere enn rekker. Lekter er gjerne opptil 36 mm tykke, mens rekker er opptil 73 mm tykke – men her bruker vi altså betegnelsen lekter om begge deler.

Deretter, hvor mange meter i en pakke 48x98?

Byggmax' trevirke leveres i varierende lengder på mellom 2,7 m og 5,4 m med 30 cm intervaller. Vær oppmerksom på at det kan være forskjellig fra butikk til butikk hvilke lengder som finnes på lager. Du kan også spørre hvor mye veier 48x98?

Vekt2.202 kg
Dimensjoner5.000 × 0.098 × 0.048 m
ProdusentSendes

Hva er to tom fire?

På en dagligdags måte kan bjelketverrsnitt forklares slik: Et bjelketversnitt av en to-tom-fire (48x98mm) er et rektangel på 48 ganger 98 millimeter. Et tverrsnitt av en rørformet bjelke er en sirkel. Tilsvarende, hva er bøyefasthet? Bøyefasthet viser hvor stor belastning en bjelke tåler før den knekker. Statisk bøyefasthet er en av trevirkets viktigste egenskaper. E-modul bøying gir uttrykk for prøvestykkets motstandskraft mot å deformeres.

Hva mener vi med Fibermetningspunktet?

Fibermetningspunktet (%): Den trefuktighet hvor trevirket ikke kan ta opp mer bundet vann i fiberveggen. Fibermetningspunktet er avhengig av treslag og temperatur. Det er ca. 28 % for gran og furu ved 20 °C. I forhold til dette, hva er forskjellen på skurlast og justert trevirke? Trelast er materiale som er fremstilt av tømmer. Trelast som kommer rett fra tømmeret kalles skurlast, mens justert skurlast er avrettet og justert til eksakte dimensjoner innenfor definerte marginer.

Hva er en lekter?

Lekter er en generell betegnelse for et fartøy for frakt eller oppbevaring av gods, og der fremdriftsmaskineri enten er svært begrenset eller mangler. En lekter vil derfor enten bli slept eller dyttet, enkeltvis eller i «tog», av en eller flere taubåter eller slepebåter.

By Burr

Hva er ei lekt? :: Hvordan merke drone?
Nyttige lenker