Hjem > H > Hvor Gjelder Innboforsikring?

Hvor gjelder innboforsikring?

Hvor gjelder forsikringen? Innboforsikringen gjelder på det sted som er nevnt i forsikringsbeviset (forsikringsstedet), under flytting eller på nytt oppholdssted innenfor Norden. For ting som midlertidig befinner seg utenfor forsikringsstedet, gjelder forsikringen hvor som helst innen de nordiske land.

Les mer

Du kan også spørre hva er en følgeskade?

Følgeskade eller indirekte skade er en skade som ikke er forårsaket den skadevoldende hendelsen, men kommer som en etterfølgende konsekvens. Følgeskader i forbindelse med brann kan være store. Hva dekker vannskader?

SelskapVann gjennom utett tak/veggFølgeskade fra utett våtrom
Frende Utvidet dekningDekketDekket
Gjensidige HusNeiNei
Gjensidige Hus PlussDekketDekket
If StandardNeiNei

Hva dekker forsikringen ved vannskade?

En boligforsikring dekker som regel følgeskadene av en vannskade når et vannrør sprekker eller når det oppstår en annen plutselig skade, som for eksempel lekkasje fra varmtvannsberederen. – Undersøkelsen viser at mange får kostbare skader på boligen som de selv må bekoste reparasjonen av. Derav, hva er uhellsforsikring? Uhellsforsikring er inkludert i innboforsikringen

Uhellsforsikring er inkludert i Innboforsikring Topp og dekker fysiske skader på tingene dine hvis du skulle være uheldig. F. eks. hvis du mister mobilen i bakken.

Og et annet spørsmål, hva dekker superforsikring if?

Hva vil du melde skade på?

  • Bil / annet kjøretøy.
  • Bolig/eiendeler.
  • Dyr.
  • Båt.
  • Reise.
  • Person.
  • Rettshjelp.
  • Ansvar.
Hva er inkludert i LOfavør? LOfavør forsikring
  • Kjøretøy. Bilforsikring. Elbilforsikring. Bobilforsikring. Båtforsikring. MC-/motorsykkelforsikring.
  • Hus og reise. Husforsikring. Innboforsikring. Hytteforsikring. Innbo- og reiseforsikring for unge. Reiseforsikring.
  • Personforsikring. Livsforsikring. Barneforsikring. Uføreforsikring. Kritisk sykdom. Ulykkesforsikring.

Er Forsikringsnummer og polisenummer det samme?

Polisenummer er det samme som avtalenummer og forsikringsnummer. Dette nummeret er unikt for hver forsikringsavtale du har. Altså er nummeret på for eksempel bilforsikringen din forskjellig fra husforsikringen din. Hva dekker innboforsikring knust mobil? Dekker innboforsikringen mobiltelefon, pc og nettbrett? Ja, standard innboforsikring dekker både tyveri og skader på mobil, pc og nettbrett. For å også være sikret mot uhellsskader i og utenfor boligen din, må du velge topp innboforsikring. dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade.

Og et annet spørsmål, hva er mobilforsikring?

Med forsikringen i orden har du én bekymring mindre. Har du mobilforsikringen på plass kan du senke skuldrene i visshet om at mobilen din er trygg hvis uhellet er ute. Ødelagt, stjålet eller mistet mobil – vi har forsikringene du trenger.

By Kingston

Hva inngår i garanti? :: Hva koster det å forsikre en leilighet?
Nyttige lenker