Hjem > H > Hva Inngår I Garanti?

Hva inngår i garanti?

Garantien skal med andre ord gi deg noe mer enn det du allerede har krav på etter loven. En garanti kan for eksempel gi deg rett til å klage på varen, selv om du selv har forårsaket feilen, eller gi deg en rett til å påberope feilen lenger enn det som følger av loven.

Les mer

Hva innebærer en bruktbilgaranti?

– En bruktbilgaranti er en avtale mellom selger og kjøper, som pålegger selger et ansvar for utvalgte feil og mangler som oppstår eller viser seg innen en gitt frist. Den er ment å gi kjøperen en ekstra trygghet, men i mange tilfeller er tryggheten falsk. Hva gjelder garanti på bilen til? Hva dekkes i nybilgarantien

I garantien skal det meste dekkes. Dette gjelder både materialrelaterte, mekaniske og elektriske feil. Også ekstrautstyr som er montert av fabrikk eller importør dekkes.

Også, hva betyr 5 års garanti?

I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år. Hva inngår i Volvo Selekt? Hva er Volvo Selekt?

  • Bruktbiler med nybilsgaranti.
  • Service utføres etter gjeldende tidsplan for Volvo Originalservice.
  • Sertifisert og nøye kontrollert av teknikerne våre.
  • Garanti i minimum 24 måneder / 24 000 kilometer inntil 7 år/150 000 kilometer.
  • Privatlease eller kjøp direkte.

Hvordan fungerer en bankgaranti?

En bankgaranti er en forpliktelse fra kundens bank til å betale et visst beløp til garantimottakeren, når det er nødvendig. Garantien utløses når en av partene i kontrakten ikke oppfyller sine forpliktelser, så den andre parten ikke lider tap på grunn av dette. Hva koster bruktbilgaranti? Dette koster det

- Forutsetter NAF-medlemskap til kroner 485 kroner. - Forutsetter NAF-test til 1600 kroner. - Hvis bilen klarer testen koster garantien 890 kroner. - Forbehold i garantien om feil funnet på test.

Når gjelder bruktbilgaranti?

Bruktbilgaranti - gjelder fra dagen du kjøper bilen

I motsetning til fabrikkgaranti og nybilgaranti begynner denne garantien å løpe fra datoen du får bilen utlevert. Slike garantier er ofte en del kortere enn nybilgarantiene, f. eks: 12 måneder eller 12.000 kilometer.
Hvor lang garanti på bruktbil? Fem års klagerett når bilen er kjøpt av forhandler

Har du kjøpt bil av en forhandler, gir forbrukerkjøpsloven deg en klagefrist på fem år . Det betyr at du normalt ikke kan klage på feil og mangler som viser seg mer enn fem år etter at du overtok bilen.

Dessuten, er garanti gratis?

Mange produkter blir markedsført med at det følger med en garanti. Garantien gir deg som regel rett til gratis reparasjon av feil og mangler innenfor garantitiden. Det kan enten følge med, eller så kan du kjøpe en garantiavtale når du handler.

By Phylys

Hvilke biler har best garanti? :: Hvor gjelder innboforsikring?
Nyttige lenker