Hjem > N > Når Kommer Iphone X Ut I Norge?

Når kommer iPhone X ut i Norge?

iPhone X ble lansert 12. september 2017 og ble tilgjengelig for forbrukere 3. november 2017. Denne versjonen markerte at det var ti år siden lanseringen av den første iphone-modellen.

Les mer

Hvordan finne årsmodell på iPhone?

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du ser delenummeret til høyre for Modell. Trykk på delenummeret for å se modellnummeret. Når kommer iPhone 7s ut?

iPhone 7 iPhone 7 Plus
SkaperApple
Lansert16. september 2016
Skjerm120 mm (4,7 tommer)
Oppløsning1 334 × 750 piksler (326 ppi)

Hvilken iPhone er best i test?

iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene. Her får du dessuten massevis av kraft. Når blir iPhone 13 lansert? iPhone 13 ble avduket 14. september 2021, og den kom på markedet 24. september. Selv om vi sannsynligvis ikke vil se at iPhone 14 lanseres på de nøyaktige samme datoene i år, pleier Apple å avsløre de nye modellene enten på den første eller den andre tirsdagen i september.

Når kommer iPhone 14?

iPhone 14-serien vil bli annonsert i løpet av september 2022. Som vanlig vil det være fire modeller. Den eneste forskjellen i år er at det ikke blir noen iPhone 14 Mini; i stedet vil vi bli behandlet med en helt ny modell kalt iPhone 14 Max. Deretter, hvordan finne årsmodell på ipad? Finn iPad-modellen din

  1. Se på baksiden av iPaden.
  2. Åpne Innstillinger og trykk på Om. Se etter modellnummeret i den øverste delen. Hvis tallet du ser, har en skråstrek «/», er det delenummeret (f. eks. MY3K2LL/A).

Tilsvarende, når kommer iphone se?

iPhone SE (forkortelse for Special Edition, engelsk for «spesiell utgave») er en smarttelefon i Apples iPhone-serie. Den ble først vist frem og ble sluppet ut . Når kom iPhone 7 ut i Norge? iPhone 7, som ble lansert 16. september 2016, er nå i sitt tredje år.

Hvilke materialer er iPhone 11 laget av?

Laget med bedre materialer

  • 100 % resirkulerte sjeldne jordmetaller i Taptic Engine 16
  • 100 % resirkulert tinn i loddemetallet i hovedkortet.
  • 35 % eller mer resirkulert plast i flere komponenter.

By Bettine

Når blir regningen betalt? :: Når får man kjøpt iPhone 13?
Nyttige lenker