Hjem > F > Finnes Fitbit På Norsk?

Finnes Fitbit på norsk?

Hvordan endrer jeg språket på fitbit.com-dashbordet? Logg på fitbit.com-dashbordet og bla ned til bunnen av siden. Nederst til venstre finner du det nåværende landet ditt og klikker på Endre for å velge et annet land. Fitbit.com-dashbordet oppdateres automatisk til det offisielle språket i landet du valgte.

Les mer

Hvordan få norsk klokke på Fitbit Charge 4?

fitbit

  1. Åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen profilbildet ditt. App-innstillinger.
  2. Slå av alternativet Automatisk tidssone.
  3. Trykk på Angi tidssone og velg riktig tidssone.
  4. Synkroniser Fitbit-enheten.
Angående dette, hvordan koble fitbit til iphone? Åpne Fitbit-appen og trykk på Bli med i Fitbit. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en Fitbit-konto og koble («pare») Fitbit-enheten til telefonen eller nettbrettet. Sammenkobling sørger for at Fitbit-enheten og telefonen eller nettbrettet kan kommunisere med hverandre (synkronisere dataene sine).

Følgelig, er fitbit vanntett?

Er Fitbit-enheten vanntett? De fleste Fitbit-enhetene er vannbestandige opptil 50 meter. De er designet for å kunne være med på svømmeturer og selv de svetteste treningsøktene. Hvordan få norsk klokke på Fitbit? Slik stiller du inn tiden på Fitbit

  1. Åpne Fitbit -appen og trykk på Konto ikonet (profilbildet ditt øverst til venstre).
  2. Rull ned og trykk App-innstillinger.
  3. slå av Automatisk tidssone, og trykk deretter på Velg tidssone og velg din nåværende posisjon fra rullegardinmenyen.

Når Fitbit ikke synkroniserer?

Bluetooth og slå Bluetooth av og på igjen. Slå telefonen eller nettbrettet av og på igjen. Avinstaller Fitbit-appen og installer den på nytt. Hvis Fitbit-vekten ikke synkroniseres etter at du har installert appen på nytt, kan du logge på Fitbit-kontoen på en annen telefon eller et annet nettbrett og prøve igjen. Hvordan endre bakgrunn på Fitbit? Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?

  1. Ha Fitbit-enheten i nærheten, gå til Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen. profilbildet ditt. bildet av enheten.
  2. Trykk på Galleri. Klokker-fanen.
  3. Se gjennom de tilgjengelige urskivene. Trykk på urskiven du ønsker å installere. Installer.

Også, hvordan oppdatere fitbit klokke?

Ha den ladede Fitbit-enheten i nærheten, og åpne Fitbit-appen. bildet av enheten. Trykk på den rosa Oppdater-knappen. Alternativet vises kun dersom en oppdatering er tilgjengelig. Så, hvilken fitbit klokke er best? Aktivitetsarmbåndet som står frem som vinneren i testen vår er Fitbit Charge 4 med innebygd GPS. Det er et veldig godt og funksjonelt aktivitetsarmbånd med godt design, flotte funksjoner og nyttige apper.

Hvilken app til Fitbit?

Last ned Fitbit-appen

Så snart du har slått på Fitbit-enheten, er det neste du skal gjøre å sørge for at du har mobilen lett tilgjengelig. Du trenger nemlig å laste ned Fitbit-appen. Den får du for både iOS og Android, så det er bare å stikke inn i app-butikken du bruker og laste ned.

By Claiborn

Hvordan svare på meldinger på Fitbit versa? :: Hvordan registrere trening på Fitbit?
Nyttige lenker