Hjem > H > Hvor Finner Jeg Nedlastinger På Mac?

Hvor finner jeg nedlastinger på Mac?

Se objektene du har lastet ned

  1. Klikk på Vis nedlastinger-knappen oppe i høyre hjørne i Safari-vinduet i Safari-appen på Macen. Knappen vises ikke hvis nedlastingslisten er tom.
  2. Gjør ett av følgende: Sett en nedlasting på pause: Klikk på Stopp-knappen til høyre for filnavnet i nedlastingslisten.

Les mer

Hvor mange Mbps for å streame?

For å strømme film må du ha en hastighet på 5-6 Mbit/s (megabit per sekund) og om noen samtidig leser en nettavis, Skyper eller strømmer musikk blir det ytterligere 1,5 Mbit/s. Det betyr at man skal kunne klare seg med en hastighet på 10 Mbit/s, men så små abonnementer finnes knapt i dag. Hva er vanlig hastighet på bredbånd? En nedlastingshastighet på 100 mbit/s passer til de aller fleste familier, spesielt hvis det er flere brukere og enheter som benytter internett samtidig.

Følgelig, hva er ping og jitter?

Ping er tiden det tar i millisekunder for en datapakke å "reise" frem og tilbake mellom PC-en og serveren det testes mot. Jitter er enkelt og greit variasjonen i flere etterfølgende ping-tester. Grensesnittet lar deg velge blant servere fra hele verden å teste mot. Så, hvordan slette bilder på chromebook? Slett filer

  1. I hjørnet av skjermen velger du Appoversikt. oppoverpilen .
  2. Åpne Filer .
  3. Velg filen eller mappen du vil slette. Merk: Du kan slette filer i Nedlastinger-mappen, men når du sletter filer fra Nedlastinger-mappen, forsvinner de for godt.
  4. Velg Slett. Slett.

Hvor blir PDF Filer lagret på iPhone?

PDF-filen blir tilgjengelig i Bøker-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac så lenge du er logget inn med den samme Apple-ID-en og har aktivert iCloud Drive for Bøker. Du kan også spørre hvor er dokumenter på ipad? Åpne Pages, og hvis et dokument allerede er åpent, trykk på Dokumenter øverst i venstre hjørne, for å se alle dokumentene.

Hvordan finne dokumenter på iPad?

Naviger i og åpne filer og mapper

Trykk på Naviger nederst på skjermen, og trykk deretter på et objekt i Naviger-sidepanelet. Trykk på Naviger igjen hvis du ikke ser Naviger-sidepanelet. Hvis du vil se nylig åpnede filer, trykker du på Nylige nederst på skjermen. Trykk på en fil, plassering eller mappe for å åpne den.
Hvordan lage et dokument? Opprette et dokument

  1. Åpne Word. Hvis Word allerede er åpent, velger du Fil > Ny.
  2. Skriv inn et søkeord som brev, CV eller faktura i boksen Søk etter maler på nettet. Eller velg en kategori under søkeboksen som Bedrift, Personlig eller Utdanning.
  3. Klikk på en mal for å se en forhåndsvisning.
  4. Velg Opprett.

Tilsvarende, hvordan bruker man google docs?

Velg Word-filen fra datamaskinen din og klikk på Åpen. Dette vil laste opp filen til Google Drive. Når du er lastet opp, dobbeltklikker du på den for å åpne den. Når du er åpen, klikker du Google Docs fra rullegardinmenyen øverst.

By Rori

Hva betyr mime? :: Hva er forskjellen på laste opp og ned?
Nyttige lenker