Hjem > H > Hvor Mye Kan Man Prute På En Ny Bil?

Hvor mye kan man prute på en ny bil?

Det er fortsatt mulig å prute, selv om beløpet er betydelig mindre enn for en del år siden. Fra 2 til 11 prosent reduksjon av bilens kjøpesum fratrukket bilavgiften og momsen, kan være innen rekkevidde dersom du er dyktig og bilselgeren ønsker å bli kvitt bilen.

Les mer

Hvordan prute på pris?

De to aller viktigste faktorene når det gjelder pruting

Man må tørre å være avslappet, sette seg ned og ta en kopp og kanskje late som du egentlig ikke er så interessert. Samtidig kan alle gutta disse triksene, så det handler mer om å få en hyggelig tone mellom selger og kjøper. Da får du ofte en god pris.
Hva må man huske på når man skal selge bil? – En kontrakt bør si noe nærmere om de opplysninger selger har gitt og hva partene er blitt enige om. Legg gjerne ved dokumenter som er relevante for kjøper, som for eksempel servicehefte, kvitteringer for utførte reparasjoner og påkostninger, EU-kontroll, mangellapp og lignende, sier Engebretsen.

Hvordan betale ved kjøp av bruktbil?

Kjøp og salg av bruktbil - formalitetene

  1. Se også:
  2. Nettbank: Betaling i nettbank brukes av mange.
  3. Vipps: Dette er den mest praktiske overføringsformen.
  4. Bankremisse: Et annet alternativ er å ta med en bankremisse på kjøpesummen.
Dessuten, hvordan selge bil med billån? Hvis du som selger ikke skal betale ned et lån og kjøperen betaler uten lån, kan dere sette dere ned og ta oppgjøret direkte i nettbanken samtidig som dere gjennomfører omregistreringen. Hvis kjøper skal betale med et billån, må bilen være registrert på kjøper før banken kan betale ut pengene til deg som selger.

Er bilselger en bra jobb?

Bilselger er et spennende og til dels krevende yrke. Min påstand er at personlige egenskaper og lidenskap for jobben teller vel så mye som formell utdannelse. En utdanning innen markedsføring og salg er allikevel en god hjørnestein å bygge en bilselgerkarriere på. Deretter, hva tjener en bruktbilsjef? Butikkansatte er ikke kjent for å tjene godt, men det kommer helt an på hvilken butikk du jobber i. Flinke selgere i bilbransjen har årsinntekter på godt over 500.000 kroner, og noen er faktisk oppe og snuser på millionen. Årsinntekten til en bruktbilsjef i Drammen var i 2006 på 746.000 kroner, ifølge skattelistene.

Så, hvordan bli en god bilselger?

5 tips til deg som bilselger

  1. Tips 1: vær ærlig. Å være ærlig er det viktigste tipset vi kan gi deg.
  2. Tips 2: vis godt humør. Ingen ønsker å kjøpe noe av en sur selger, det lønner seg derfor å møte opp på jobb med godt humør – selv på tyngre dager.
  3. Tips 3: ha kunnskap.
  4. Tips 4: gi kunden valgfrihet.
  5. Tips 5: gi noe ekstra.
Angående dette, hvor mye tjener en porsche selger? De tjener 146.000 kroner på hver bil de selger.

Angående dette, hvor mange biler selger en bilselger i året?

Landets beste bilselgere selger rundt 200 biler i året, og lønningene stiger i takt med bilsalget. Birgit Jensen er helt i toppen. Ingen har solgt flere nye Volkswagen enn 36-åringen fra Asker de siste fem årene. Her er listen over landets råeste bilselgere.

By Hyland

Hvor kan jeg selge bitcoins? :: Hvor mye taper man på å selge bil til forhandler?
Nyttige lenker