Hjem > H > Hvor Mye Taper Man På Å Selge Bil Til Forhandler?

Hvor mye taper man på å selge bil til forhandler?

De fleste bilforhandlere i Norge benytter deres verdifalls-tall ved beregning av innbyttepris. Verdifallet øker litt under tiden det tar å selge bilen. Bruker man 3-4 måneder, kan man forvente 2-3 prosent i økt verdifall.

Les mer

Og et annet spørsmål, hva er formidlingssalg?

Den aktuelle bruktbilforhandleren driver med det som kalles fullmakts- eller formidlingssalg. Vedkommende er bare mellommann mellom selger og kjøper. Dermed vil du som bileier bli sittende igjen med regningen på skadene hvis bilforhandleren går konkurs og ikke kan gjøre opp for seg. Derav, hvor mye er det vanlig å prute på bruktbil? Det finnes i utgangspunktet ingen maksgrense for pruting. Men klarer du å prute ned en bil fra 150.000 til 100.000 kroner, er du god. Da er det nok mer sannsynlig at den er feilpriset i utgangspunktet.

Hvordan selge bruktbil?

selge

Salgsmelding og omregistrering

  1. Send inn salgsmelding.
  2. Godkjenn salgsmelding.
  3. Omregistrering.
  4. Legg til eller fjern medeier.
  5. Overføre eierskap av kjøretøy i familien.
  6. Salg av kjøretøy etter dødsfall.
  7. Send inn salgsmelding på vegne av en selger.
Hva tjener du som bilselger? Noen har fastlønn, og noen har en kombinasjon av grunnlønn og provisjonslønn. En gjennomsnittslønn vil ligge mellom 700 000 og 800 000 kroner i året.

Hvor mye tjener en bilforhandler?

Bilselgerne som tjener mest (25% høyeste) har i gjennomsnitt en lønn på ca kr 710 000 i året. Det er betydelig mer enn de bilselgerne som tjener minst (25% laveste) som bare har en årslønn på ca kr 460 000. Som man kan se er det betydelig forskjell mellom de som tjener mest og de som tjener minst som bilselger i Norge. Hvordan fungerer kommisjonssalg? -Eller formidlingssalg er en løsning hvor du som bileier setter din egen bil for salg gjennom en forhandler hvor de tar jobben med å finne en kjøper til din bil.

Hva er kommisjonssalg?

Kommisjonssalg er salg i eget navn, men for fremmed regning. En handelskommisjonær foretar omsetning i eget navn, men etter oppdrag fra og for regning av en kommittent (vareeier). Det kan for eksempel være formidling av kunst, varer eller tjenester for private aktører. Angående dette, hvordan selge bil uten garanti? Selger har plikter

Det er fullt lovlig å selge en bil «som den er». Dette kan også uttrykkes: «som forevist», «uten ansvar for mulige feil eller mangler» eller «uten garanti». Da er det kun virkelig omfattende avvik fra forventbar stand kjøper kan klage på.

Følgelig, er det frekt å prute?

Kan man prute på ting på FINN og i så fall - hvordan går man frem? I utgangspunktet er det ingenting i veien for å prute på ting på FINN. Men en god del annonsører sier spesifikt i annonsen at de ikke er interessert i pruting, og da anbefaler vi å følge disse anmodningene.

By Mala

Hvor mye kan man prute på en ny bil? :: Hvordan se andres aktivitet på Instagram?
Nyttige lenker