Hjem > H > Hvor Kan Jeg Bruke Stavanger Sentrum Gavekort?

Hvor kan jeg bruke Stavanger sentrum gavekort?

Sentrumsgavekortet kan brukes på over 200 steder i Stavanger sentrum og med en butikkmiks som består av alle de store kjedene i tillegg til små lokale butikker finner alle noe som passer. Gavekortet kan også brukes på Stavanger konserthus, Rogaland teater, kino, museer og et godt utvalg av serveringssteder.

Les mer

Hvor kan man bruke Sentrumskortet Tromsø?

HER KAN DU BRUKE SENTRUMSKORTET:Obs...kan ikke brukes på nett, kun fysisk på sted

  • Kjøpesenter.
  • Apotek og helsekost. Apotek 1 Renen.
  • Arrangement og opplevelser. Aurora Kino.
  • Bøker, leker og hobby. Ark Tromsø (Nerstranda)
  • Elektronikk. Telia (Nerstranda)
  • Gullsmed / sølvsmed.
  • Hjem, blomster og interiør.
  • Håndverk.
Hvor kan jeg bruke gavekort fra Steen og Strøm? Gavekortet kan benyttes på alle butikker på våre Steen & Strøm sentre i Norge.

Også, kan ditt gavekort brukes på bohus?

Hos Bohus kan du få elektroniske gavekort som kan benyttes i alle Bohus varehus i hele Norge, uavhengig av hvor du har kjøpt kortet. Gavekort kan du kjøpe hos din nærmeste Bohus butikk og du kan benytte kortet som et vanlig betalingsmiddel i butikkenes betalingsterminaler. Man kan også spørre hvordan bruke gavekort på bergen kino? Kinogavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato og kan brukes til billettkjøp og kioskvarer på Bergen kino. Tips: skal du gi et gavekort til to eller flere personer sammen, for eksempel en familie, fyll alle pengene på ett kort.

Angående dette, kan man kjøpe gavekort på vinmonopolet?

Du kan kjøpe gavekort i alle våre butikker og i nettbutikken. Verdien bestemmer du selv. Det er ingen aldersgrense på kjøp av gavekort. Deretter, hvor er sentrum i bergen? Sentrum er et strøk i Bergen, i bydelen Bergenhus, og grenser mot strøkene Vågsbunnen, Strandsiden, Nøstet, Engen, Sydnes, Nygård og Marken. Strøket sentrum består av området rundt Torgallmenningen og Lille Lungegårdsvann, og omfatter bare mindre deler av det som regnes som byens sentrum.

Man kan også spørre hvordan bruke igive gavekort?

Gavekortet kan brukes i betalingsterminal hos valgte butikker/restauranter/sentre/kjeder. Beløpet trekkes automatisk ved bruk av kortet. Kortet har en gyldighet på 1-3 år fra kjøpsdato (varierer fra leverandør til leverandør). Minimumsbeløp per gavekort er kr 50,-/250,- og maks beløp er kr 30.000,-. Tilsvarende, kan man bruke gavekort på polet? Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet.

Har Biltema gavekort?

Tradisjonelt gavekort

I våre varehus kan du kjøpe gavekort i tradisjonell, fysisk form, og lade med et valgfritt beløp. Du får selvfølgelig med et flott omslag til gavekortet. Gavekortet er gyldig i 12 mnd og det kan ikke byttes inn mot kontanter.

By Damicke

Kan man bruke byGAVEKORT på nett? :: Hvor kan man bruke byGAVEKORTET?
Nyttige lenker