Hjem > K > Kan Man Bruke Bygavekort På Nett?

Kan man bruke byGAVEKORT på nett?

byGAVEKORTET er et gavekort som kan brukes over hele sentrum til shopping, servering, kultur og opplevelser. Gavekortet het tidligere Sentrumsgavekort. Du kan kjøpe byGAVEKORT i vår nettbutikk eller på et av våre utsalgssted i sentrum. byGAVEKORT kan lades med valgfritt beløp fra kr.

Les mer

Hvilke butikker kan man bruke ditt gavekort på?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels. Følgelig, kan man bruke ditt gavekort på matbutikker? Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet.

Kan ditt gavekort brukes på Jysk?

Kjøp et gavekort

Gavekortet kan brukes online og i våre JYSK butkker i Norge. Vi sender gavekortet som PDF til den opplyste e-post adressen. Du kan lage ubegrenset antall gavekort, så lenge det totale beløpet ikke overstiger 5000 kr. Gavekortet må være på minimum 100 kr.
Derav, hvor kan jeg bruke bygavekort bergen? Brukersteder byGAVEKORT

Shopping, kino, teater, scene, konserter, reiser, restauranter og andre tilbud, tjenester og opplevelser – utvalget byr på noe for selv den mest kresne. byGAVEKORT brukes som et bankkort hos mer enn 320 brukersteder i Bergen sentrum. byGAVEKORT kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100 til kr.

Hvordan aktivere byGAVEKORT?

Gavekortet aktiveres ved å ringe til en automatisk aktiveringstelefon. Ved bestilling av gavekort må bestiller oppgi det telefonnummer som det skal ringes fra for å aktivere kortet. Saldo på kortet kan sjekkes alle steder der det selges byGAVEKORT i Bergen sentrum, og i de fleste terminalene i butikkene. Så, hvor kan jeg kjøpe midtbykort? Den perfekte gaven til bursdag, konfirmasjon, bryllup, til kollegaer eller noen som rett og slett fortjener en ekstra oppmerksomhet. Bedrifter som ønsker å kjøpe Midtbykortet på rekvisisjon sender den enten på mail til [email protected] eller tar den med til Servicedesken i 1. etg på Byhaven kjøpesenter.

Også, kan man bruke ditt gavekort på elkjøp?

Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan ikke benyttes som onlinebetaling for klikk&hent eller send til butikk. Følgelig, kan ditt gavekort brukes på xxl? Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort.

Kan man bruke gavekort på salg?

4. Gavekortet kan ikke brukes på salg. En av fordelene med gavekort, sammenliknet med en gave, er at mottakeren har mulighet for å gjøre et spesielt godt kjøp i sammenheng med salg. Denne fordelen forsvinner om gavekortet ikke kan brukes på salgsvarer.

By Audy Laurain

Kan man bruke gavekort på salg? :: Hvor kan jeg bruke Stavanger sentrum gavekort?
Nyttige lenker