Hjem > H > Hvor Sikker Er Whatsapp?

Hvor sikker er WhatsApp?

Personvern og sikkerhet er i vårt DNA

Noen av de mest personlige øyeblikkene våre blir delt på WhatsApp, og derfor har vi bygd ende-til-ende-kryptering inn i appen. Når de er ende-til-ende-kryptert, er meldinger, bilder, videoer, talemeldinger, dokumenter og anrop sikret fra å ende opp i feil hender.

Les mer

Hva kan WhatsApp brukes til?

WhatsApp er en proprietær flerplattforms direktemeldingsapplikasjon for smarttelefoner og enkelte tradisjonelle mobiler med internettilgang. I tillegg til å sende tekstmeldinger kan brukerne av applikasjonen sende hverandre bilder, video og lydmeldinger og sin plassering ved hjelp av integrerte kartfunksjoner. Hvordan bruker man WhatsApp? Slik virker WhatsApp

WhatsApp er lett å installere og sjekker kontaktlisten på telefonen. Har du kontakter som også bruker WhatsApp, dukker de øyeblikkelig opp i appen. Deretter kan du ringe gratis til dem via WhatsApp, når du er koblet til Wi-Fi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men velger bare kontakten.

Du kan også spørre hvordan blokkere noen på whatsapp?

Slik blokkerer du en kontakt / nummer på WhatsApp

  1. Vi åpner WhatsApp-applikasjonen og klikker på tre poeng vertikalt plassert i øvre høyre hjørne av applikasjonen.
  2. Klikk deretter på CKonto> Personvern> Blokkerte kontakter.
Er signal trygt? Signal er regnet som den sikreste formen for digital kommunikasjon for vanlige mennesker. Det er den hovedsakelig fordi appen krypterer meldingene dine, slik at verken Signal eller andre kan få tilgang til informasjonen. Signal låser også alt innhold, og det skjer automatisk. Det er ingenting du selv må aktivere.

Deretter, er telegram trygt?

Det sikkerhetsselskapet har merket seg er at Telegram-appen brukes som infrastruktur til å utføre angrep med en skadevare kalt ToxicEye – en såkalt RAT-programvare (remote access trojan). Angrepene utføres ved at bakmennene først oppretter en Telegram-konto og en Telegram-bot. Ta dette i betraktning, hvilken aldersgrense har whatsapp? WhatsApp har fått aldersanbefaling fra tolv år i App Store (iOS) og er merket tre år fra PEGI i Play Store (Android).

Hvordan adde på WhatsApp?

How to add a contact

  1. Open WhatsApp.
  2. Go to the Chats tab.
  3. Tap New chat > New contact.
Hvordan installere man WhatsApp? Last ned og start appen: Last ned WhatsApp Messenger gratis fra Google Play Store eller Apple App Store. For å åpne appen, trykk på WhatsApp-ikonet på hjem-skjermen.

Hva koster det å ringe med WhatsApp?

Appen vår. Mer enn 2 milliarder mennesker i over 180 land bruker WhatsApp1 for å holde kontakten med venner og familie, når som helst og hvor som helst. WhatsApp er gratis2 og tilbyr lette, sikre og pålitelige meldinger og anrop, og er tilgjengelig på telefoner over hele verden.

By Roxine

Er det deg i videoen Messenger? :: Hvor mange hus i Monopol?
Nyttige lenker