Hjem > E > Er Det Deg I Videoen Messenger?

Er det deg i videoen Messenger?

Dersom en slik melding blir sendt av «deg» fra din Messenger, så betyr det at brukernavn og passord til Facebook-kontoen din er på avveier.

Les mer

Blir spurt om telefonnummer på Messenger?

Mottar du melding fra venner på Instagram eller Messenger, hvor de spør om å få telefonnummeret ditt i forbindelse med en konkurranse, så må du stoppe og tenke deg om, sier Politiet i en Facebook-melding. Dessuten, hvordan vet du at du har blitt hacket? Andre tegn kan være at du har mistet tilgang til bestemte programmer under Start-menyen, at enkelte programmer nekter å kjøre, eller at passordene dine plutselig har blitt endret. Uønskede og uventede programvareinstallasjoner er et kjent tegn på at datasystemet ditt kan ha blitt hacket.

Hva gjør man med virus på Messenger?

Hvis du tror du har fått et virus, må du gå inn og endre passord umiddelbart. Og sette på totrinns verifiseringen på din profil. Nå er det viktig at vi deler denne viktige beskjeden videre for å advare alle! Hva er spam på Messenger? Spam innebærer å sende uønsket innhold eller uønskede forespørsler til folk. Dette inkluderer å sende fellesmeldinger, overdreven publisering av lenker eller bilder på folks tidslinjer samt å sende venneforespørsler til folk du ikke kjenner personlig.

Ta dette i betraktning, kan telefonen bli hacket?

Det er også oppdaget en kritisk sårbarhet i Bluetooth i Windows, Linux og Android-mobiler. Svakheten lar en angriper som er innenfor rekkevidde, ta full kontroll over mobilen eller PC-en din. Bare ved å ha på Bluetooth kan hackere få lagt igjen ondsinnet kode på enheten din. Kan du sende meg telefonnummeret ditt? Du får plutselig opp en melding fra en av dine venner som der de spør om telefonnummeret ditt. De har kanskje også nettopp lagt deg til som venn “igjen” på facebook. De forteller deretter at de skal sende deg en melding angående en konkurranse og du må svare med koden du får. DETTE MÅ DU IKKE GJØRE!

Ta dette i betraktning, hvordan rapportere svindel på messenger?

Hvordan kan jeg gi tilbakemelding om eller rapportere en samtale i Messenger?

  1. Klikk på en Messenger-samtale du vil rapportere eller gi tilbakemelding om.
  2. Klikk på Personvern og støtte til høyre.
  3. Klikk på Noe er galt.
  4. Velg en kategori for å hjelpe oss med å forstå hva som er galt.
  5. Klikk på Ferdig.
Man kan også spørre hva skjer om man blir hacket? Primært er det som kan skje at informasjon blir stjålet. Bilder, video, tekst, brukernavn, passord, eposter, epostadresser osv. Alt som er på kontoen eller enheten som er "hacket" kan bli stjålet, endret eller slettet. Mobiler kan også bli hacket.

Kan min Iphone bli hacket?

Du tror kanskje du er i din helt private sone når du bruker telefonen, men dette skal du ikke stole helt på! For alt kan bli hacket, det gjelder bare å gjenkjenne tegnene for å se om telefonen din har ubudne gjester som stjeler personlige opplysninger fra deg.

By Frida Claucherty

Hvordan gjør virus oss syke? :: Hvor sikker er WhatsApp?
Nyttige lenker