Hjem > H > Hvor Kan Jeg Swappe?

Hvor kan jeg swappe?

SWAP er tilgjengelig i Telenorbutikken, Elkjøp, Lefdal, Power, på telenor.no og via Kundeservice. Med SWAP betaler du ned mobilen, med en fast lav månedspris, over 24 måneder. Det betyr at du ikke betaler noe for mobilen den dagen du kjøper den.

Les mer

Hvordan returnere SWAP?

Fest returlappen og lever pakken på ditt nærmeste postkontor eller Post i Butikk. Du trenger ikke betale porto – det har Telenor allerede gjort. Du får beskjed når mobilen er mottatt, og når returen er godkjent betaler du ikke mer på den gamle SWAP-avtalen. Er forsikring inkludert når du kjøper mobil med SWAP? Kjøper du mobil med SWAP derimot, har du Skjermforsikring inkludert. I tillegg kan du kjøpe vår beste forsikring, SWAP Plussforsikring, til redusert pris for SWAP-kunder. Den dekker alle skader og tap – i hele Europa!

Så, er swap verdt det?

Du betaler ingenting i dag

Når du kjøper mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen. I stedet fordeles kjøpesummen over to år – slik at du betaler et fast, lavt beløp hver måned. Du kan imidlertid «swappe» til en ny mobil før den perioden er utløpt, og få slettet det utestående beløpet opp til tolv måneder.
Dessuten, kan man swappe på elkjøp? Mobiler med SWAP kan du kjøpe her på Telenor.no, i Telenorbutikken og hos Elkjøp og Power.

Tilsvarende, kan man swappe en ødelagt telefon?

- Om mobilen for eksempel blir vannskadet må du i prinsippet kjøpe deg en helt ny mobil om du ikke er forsikret – denne type skader går nemlig ikke an å reparere. Med SWAP Plussforsikring betaler du bare 500 kroner i egenandel. 59 kroner i månedspris er en liten sum å betale for stor trygghet. I forhold til dette, hvor mye koster telenor swap?

Priser inkludert 5 GB-abb for 24 månederApple iPhone 6S 64 GBSony Xperia X
Telenor Swap inkludert Frihet 5 GB20 112,-15 552,- *
ICE med delbetaling av mobilen15 576,-12 576,-
Beste nettpris på telefon med billigste 5 GB-abonnement13 466,-11 761,-

Kan man swappe med knust skjerm?

Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder. Hvordan returnere mobil Telenor? Du returnerer mobilen raskt og enkelt ved å benytte den frankerte returlappen som fulgte med i pakken. Angreskjema fylles ut og returneres sammen med mobilen. Husk også å få med kvittering fra postkontoret, dette som en sikkerhet dersom noe skulle skje med pakken før vi mottar den.

Du kan også spørre hva betyr byttet i ny swap enhet?

Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten.

By Grochow Dimaggio

Hvordan fungerer MobilBytte? :: Kan man gå videregående i utlandet?
Nyttige lenker