Hjem > H > Hvor Kan Man Bruke Universal Presentkort?

Hvor kan man bruke Universal Presentkort?

Gavekortet som kan brukes overalt

Universal Presentkort er et universalgavekort som kan brukes i over 5500 butikker over hele landet. Gavekortet kan brukes i de fleste bransjer – fra barneutstyr, bøker og bil, til klær, interiør, elektronikk og opplevelser som restauranter og hotell.

Les mer

Kan ditt gavekort brukes på power?

Kontakt Power Kundesenter på chat eller en av våre butikker, så kan vi sjekke saldo for deg. Gavekortene kan kun brukes i våre fysiske butikker. Tilsvarende, kan presentkort brukes på nett? Du kan betale med BankAxess, Visa eller Mastercard på nettet. I butikken tar bankterminalene kun i mot bankkort.

Hvor kan man bruke Sentrumskortet Tromsø?

HER KAN DU BRUKE SENTRUMSKORTET:Obs...kan ikke brukes på nett, kun fysisk på sted

  • Kjøpesenter.
  • Apotek og helsekost. Apotek 1 Renen.
  • Arrangement og opplevelser. Aurora Kino.
  • Bøker, leker og hobby. Ark Tromsø (Nerstranda)
  • Elektronikk. Telia (Nerstranda)
  • Gullsmed / sølvsmed.
  • Hjem, blomster og interiør.
  • Håndverk.
Også, når er det toilldag i trondheim? To ganger i året kan du oppleve Toilldag i Midtbyen – både i mars og i oktober. Da byr butikkene i Trondheim sentrum på elleville tilbud og særdeles god stemning fra klokken 9-18!

Kan Midtbykortet brukes på nett?

Midtbykortet kan nå kjøpes på nett

Gaven kan brukes til det meste, på 250 ulike steder i Midtbyen. Fra 27. november til 31. desember 2021 ønsker vi deg velkommen til Trondheim Pepperkakeby i...
Kan gavekort gå ut på dato? Et gavekort eller en tilgodelapp uten betingelser kan brukes til å handle i forretningen i 3 år fra utstedelse uten begrensninger! Dersom det ikke settes noen utløpsdato på gavekortet eller tilgodelappen så er det den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år som gjelder.

Kan man bruke gavekort på alkohol?

Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette. Og et annet spørsmål, kan ditt gavekort brukes på jysk? Kjøp et gavekort

Gavekortet kan brukes online og i våre JYSK butkker i Norge. Vi sender gavekortet som PDF til den opplyste e-post adressen. Du kan lage ubegrenset antall gavekort, så lenge det totale beløpet ikke overstiger 5000 kr. Gavekortet må være på minimum 100 kr.

Dessuten, hvordan bruke gogift?

Gå til innløsningssiden direkte her: https://gogift.io/redeem, eller via forsiden på gogift.com som vist her: Inntast din verdikode og PIN-kode som er angitt i ditt SuperGavekort. Viktig! Hvis du har en verdikode som starter med «SGK-» eller «POR»- skal du IKKE bruke PIN-kode — la dermed dette feltet stå tomt.

By Shirah

Hvordan legge inn faste betalinger på Vipps? :: Hvilke butikker kan man bruke ditt gavekort på?
Nyttige lenker