Hjem > H > Hvilke Butikker Kan Man Bruke Ditt Gavekort På?

Hvilke butikker kan man bruke ditt gavekort på?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

Les mer

Kan man bruke ditt gavekort på matbutikker?

Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Kan man bruke ditt gavekort på Elkjøp? Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan ikke benyttes som onlinebetaling for klikk&hent eller send til butikk.

I forhold til dette, kan man bruke ditt gavekort på obs bygg?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Derav, hvor kan jeg kjøpe midtbykort? Den perfekte gaven til bursdag, konfirmasjon, bryllup, til kollegaer eller noen som rett og slett fortjener en ekstra oppmerksomhet. Bedrifter som ønsker å kjøpe Midtbykortet på rekvisisjon sender den enten på mail til [email protected] eller tar den med til Servicedesken i 1. etg på Byhaven kjøpesenter.

Kan man ta ut penger med gavekort?

Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet. Kan jeg bruke ditt gavekort på XXL? Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort.

Hvor kan jeg bruke Stavanger sentrum gavekort?

Sentrumsgavekortet kan brukes på over 200 steder i Stavanger sentrum og med en butikkmiks som består av alle de store kjedene i tillegg til små lokale butikker finner alle noe som passer. Gavekortet kan også brukes på Stavanger konserthus, Rogaland teater, kino, museer og et godt utvalg av serveringssteder. Derav, hvordan bruke kiwi gavekort? Et gavekort fra KIWI kan brukes på matvarer, kosmetikk, magasiner, ulltøy – alt du kan finne i din lokale KIWI-butikk. Gavekortet er en nyttig gave de fleste vil sette pris på. Når du har mottatt gavekortet må dette aktiveres her. Betal med kort eller faktura.

Derav, hvordan sjekke gavekort elkjøp?

Du kan finne ut Elkjøp kortsaldo ved å visit butikkdisk / helpdesk. Informasjon for Elkjøp forespørsel om gavekortsaldo for å se gjenstående saldo og transaksjoner. Online saldo: Følg lenken til selgerens offisielle saldosjekknettsted. Du må fylle ut kortnummer og pin for å hente kortsaldo.

By Lindie Wildman

Hvor kan man bruke Universal Presentkort? :: Kan man kjøpe nytt gavekort med gavekort?
Nyttige lenker