Hjem > H > Hvor Mye Strøm Bruker Philips Hue?

Hvor mye strøm bruker Philips hue?

Ved full lysstyrke bruker en Philips Hue White-pære 9,3 watt strøm ved 840 lumen, GoControl-pæren 8,5 watt ved 750 lumen, og Eufy Lumos-pæren 8,7 watt ved 800 lumen.

Les mer

Er Philips hue bra?

Da vi testet smarte lyspærer i 2017 hadde vi fire modeller til test, mens da vi tok et nytt tak i 2020 hadde antallet vokst til 16! Men selv med så mange nye utfordrere beholdt Philips Hue førsteplassen i den nye samletesten, og selskapet har virkelig klart å befeste seg som kongen av smarte lyspærer. Ta dette i betraktning, hvordan koble til philips hue led lys? Koble Hue-broen til strømkontakten, så vil den automatisk starte. Ta nettverkskabelen (følger med) og koble sammen broen med din WiFi-router. Når de tre lysene tennes, er du klar til å koble på dine enheter.

Deretter, hvor lenge varer philips hue?

Philips Hue Mignonpærer kan dimmes og styres med Hue Bridge eller stemmestyring. Disse tilsvarer 40 W, varer i 25 000 timer og har en garanti på to år. Angående dette, kan man bruke philips hue i alle lamper? Visste du at du kan bruke Philips Hue-lyspærer i alle lamper som har E14, E27 eller GU10-sokkel? Dersom du ønsker å styre lyset via appen må du kjøpe Hue Bridge separat for å koble til WiFi, men fjernkontrollen kan brukes uten Hue Bridge.

Hvordan virker smart lys?

Smart belysning er en avansert måte å lyse opp hjemmet på. Smarte LED-lyspærer inneholder programvare som kobles til en app, smarthjem-assistent eller annet smart-tilbehør, slik at du kan automatisere lysene dine eller styre dem eksternt, og eliminere behovet for tradisjonelle brytere på veggen. Hvordan legge til Philips hue i Google Home? Slik konfigurerer du Philips Hue med Google Assistent (Hue Bridge)

  1. Kontroller at Hue Bridge og smartbelysningen er riktig konfigurert, og at du har opprettet en Hue-konto i Philips Hue-appen.
  2. Åpne Google Home-appen.
  3. Trykk på + -ikonet øverst til venstre.
  4. Trykk på Konfigurer enhet.
  5. Trykk på Fungerer med Google.

Hvor lenge varer lyspære?

- De første LED-pærene hadde en levetid på opptil 50.000 timer. I dag oppgis levetiden til 20.000-25.00 timer. Ta dette i betraktning, hva er e27 sokkel? I Norge er standard sokkel for husholdning en gjenget sokkel med diameter 27 mm, med betegnelsen E27, hvor E står for Edison. Denne sokkeltypen kalles også Osram-sokkel, etter lyspæreprodusenten av samme navn.

Hva betyr GU 10?

I Norge er det fire typer som går igjen: E27, E14, GU10 og GU 5,3. De to førstnevnte er tradisjonelle skrusokler – E27 er den mest vanlige størrelsen, E14 er noe mindre – mens GU10 og GU 5,3 har to «pins» i stedet for skrusokkel.

By Agustin

Er Philips hue bra? :: Hvordan fungerer Hue Bridge?
Nyttige lenker