Hjem > H > Hvordan Fungerer Hue Bridge?

Hvordan fungerer Hue Bridge?

Ved å legge til en Hue Bridge, aktiverer du det innebygde Zigbee-nettverket. Dette er mer avansert måte å styre belysningen på, og gir deg den fulle pakken av funksjoner smart belysning har å by på. Legg til opptil 50 lyspærer, lag tidsplaner og mer.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvor mange lys på hue bridge?

Hue Bridge, hjernen i Philips Hue intelligente belysningssystem, lar deg koble til og styre opptil 50 lys og tilbehør. Bare plugg den inn og bruk Hue-appen til å angi rutiner, tidsstyring, egendefinerte lysscener og mer. Kan ikke koble til Hue Bridge? Forsikre deg om at broen er koblet direkte til ruteren. Start ruteren på nytt og koble broen fra strømnettet. Etter tilbakestillingen, vent 20 sekunder før du kobler til alt tilbake i strømnettet. Hvis ovennevnte ikke løser problemet, kan du prøve a annen internettkabel og LAN-port.

Hvordan koble til Philips hue Bluetooth?

Oppsett av en lyskilde eller lampe med Bluetooth

Gå til Innstillinger > Lys og trykk på pluss (+)-ikonet øverst til høyre på skjermen. 4. Hue Bluetooth-appen finner automatisk lysene dine. Når de er funnet, vil lysene vises på Hjem-fanen.
Ta dette i betraktning, hvordan programmere philips hue? Last ned Philips Hue-appen

Gå til App Store eller Google Play Store og last ned appen. Sørg for at telefonen din er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Broen. Finn din Hue-belysning i appen, og nyt Philips Hue!

Så, kan flere styre philips hue?

Mens Hue-appen fra før har latt deg opprette lysgrupperinger, slik at du kan styre flere lys på en gang, gir «Zones» deg enda flere muligheter. Hvordan koble til Hue fjernkontroll? Koble til med Bluetooth

  1. Hold dimmeren opp mot lyset du vil kontrollere.
  2. Trykk og hold nede på-knappen i tre sekunder til det grønne lyset begynner å blinke.
  3. Gjenta for opptil 10 pærer.
  4. For å fjerne et lys fra Hue-dimmeren, gjenta samme prosess, men hold inne av-knappen i 10 sekunder.

Og et annet spørsmål, hva er hue?

(ei/å) 1. Hovudplagg. T.d. “skinnhue”. Også, hva er kompatibelt med philips hue? Philips Hue fungerer med mange andre smarte hjemmeplattformer, assistenter og produkter for hjemmet — fra Amazon Alexa til lysbrytere — for å gjøre livet ditt enklere.

Og et annet spørsmål, kan philips hue dimmes med vanlig dimmer?

Denne Bridge kobles til husets bredbåndsruter, og dermed har man et lysstyringssystem som er tilgjengelig både via hjemmets trådløse nett og fra internett. Hue-pærene, som passer i helt vanlige lampesokler, kan til og med gjengi 16 millioner farger og kan dimmes ned til 5 % uten bruk av ekstern dimmer.

By Galvan Nersesian

Hvor mye strøm bruker Philips hue? :: Kan noen se hva jeg søker på nettet?
Nyttige lenker