Hjem > H > Hvor Lenge Varer En Swap Avtale?

Hvor lenge varer en SWAP avtale?

Telenor har nå lansert en tjeneste de kaller Swap. Kort fortalt er dette en nedbetalingstjeneste over 24 måneder, hvor du kan skifte ut mobilen din hvert år. Du kan med andre ord skifte til ny mobil etter 12 måneder, uten at det koster deg noe ekstra.

Les mer

Ta dette i betraktning, kan man svitsje med knust skjerm?

Enkelt å svitsje mobil

Da får du også bytte mobil etter 12 måneder, samtidig som skjermforsikring er inkludert, sier Even Nyhus, assisterende butikksjef på Telia på Oslo City. Det er enkelt å bytte mobil, og hvilket abonnement du har, spiller heller ingen rolle for SVITSJ-avtalen.
Hva dekker SWAP? Når du kjøper mobil med SWAP får du skjermforsikring inkludert. Nå får du i tillegg SWAP Plussforsikring inkludert de to første månedene, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Etter 2 måneder er prisen 99,- per måned.

Derav, hvordan returnere swap?

Fest returlappen og lever pakken på ditt nærmeste postkontor eller Post i Butikk. Du trenger ikke betale porto – det har Telenor allerede gjort. Du får beskjed når mobilen er mottatt, og når returen er godkjent betaler du ikke mer på den gamle SWAP-avtalen. Hva betyr byttet i ny SWAP enhet? Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten.

Hvordan avslutte tv abonnement Telenor?

Oppsigelse av abonnement

Du kan si opp ved å ringe oss eller sende oss en e-post via våre kontaktskjema. Trykk på linken under for å se ofte stilte spørsmål om oppsigelse.
Hvordan si opp et abonnement? Administrer abonnementene dine på Google Play

  1. Åpne Google Play-appen .
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer. Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil avslutte.
  5. Trykk på Si opp abonnementet.
  6. Følg veiledningen.

Hvordan fungerer MobilBytte?

Med MobilBytte kan du velge å bytte til ny mobil etter 18 måneder - om du vil. Ved innlevering av din gamle mobil slettes alt innhold før den videreselges, og telefonen får et nytt liv hos personer som ellers ikke har mulighet til å kjøpe ny mobiltelefon. Følgelig, hvordan fungerer swap? Med SWAP-avtale nedbetaler du mobilen på 24 måneder. Allerede etter 12 måneder, kan du bytte ut den gamle mobilen med ny, uten å måtte betale mer for den gamle. Du returnerer da din gamle mobil, og starter en ny 24 mnd SWAP-avtale med den nye mobilen. Den gamle mobilen din blir solgt videre til et land utenfor Norden.

Kan man kjøpe mobil med SWAP i butikk?

Har du mobil med SWAP-avtale kan du bytte den inn her på nett, i butikk eller i Mitt Telenor-appen. Du beholder mobilen din frem til du får den nye.

By Dniren Piccone

Hvorfor arbeide med språk i barnehagen? :: Er det billigere å lease bil?
Nyttige lenker