Hjem > H > Hva Er Forkortelsen For Ig?

Hva er forkortelsen for ig?

En igangsettingstillatelse er del to av en totrinnsøknad som avklarer hvem og hvordan tiltaket skal gjøres. Denne forkortes ofte som IG.

Les mer

Hva er en DM på Instagram?

Like = er en handling (tommel opp eller et hjerte) fra en bruker på Facebook eller Instagram. PM og DM = forkortelsene står for "Personal Message" eller "Direct message". Har du noen gang opplevd at folk skriver «send meg en DM eller PM» i kommentarfeltet? Folk spør også hva står forkortelsen sm for? Sadomasochisme (SM, S/M, S&M), seksuell orientering.

Hva er ik?

Dersom noen skriver "Ik" på snap, kan det kan bety "i know", altså "jeg vet". En annen forkortelse som er lignende, kan være "iks" som kan stå for "ikke sant". Hva er SC? Sc er atomsymbol for grunnstoffet scandium.

Hva betyr oss?

OSS er en forkortelse for blant annet: Ofte stilte spørsmål. Hvor langt er 1 dm? 1 desimeter er lik: 100 millimeter. 10 centimeter. 0,1 meter.

Tilsvarende, hvem kan se meldinger på instagram?

Trykk på samtalen du vil se. Når du sender et innlegg fra oppdateringen ved hjelp av Instagram Direct, blir det bare synlig for folk som allerede kan se det. Hvis du for eksempel sender et innlegg fra en privat konto, som en melding, kan bare folk som følger den aktuelle kontoen, se innlegget. Hva betyr DM på Facebook? DM står for direct message. Betyr at du skal sende personen en melding i innboksen slik at ikke alle ser hva dere snakker om. DM er det samme som PM.

Hva betyr BK snap?

En av dem er som du skriver "bedre kjent".

By Joachima Vinagre

Hva er en pm? :: Hva er en BIM koordinator?
Nyttige lenker