Hjem > H > Hva Står Forkortelsen C O For?

Hva står forkortelsen C o for?

C/o er en postal forkortelse for engelsk care of, '(under) omsorg av'.

Les mer

Du kan også spørre hvordan skrive adresse med leilighetsnummer?

Bruk av bolignummer sammen med postadressen

Bolignummeret består av en bokstav og fire tall og er en adressebenevnelse som ikke må forveksles med postadressen. Bolignummeret kan angis på postsendinger dersom plasseringen er slik at det ikke forveksles med postadressen, jfr. eksemplene over.
Og et annet spørsmål, hvordan bruke co i adresse? Kort forklart er C O adresse vanlig å bruke så lenge det er et mellomledd som har ansvaret for å videreføre brevet til korrekt mottaker. Skal du for eksempel sende et brev til en professor som jobber på et universitet, kan du sende brevet til professorens navn, C/O universitets navn og adresse.

Derav, er det lov å ha to adresser?

Du kan ikke ha flere folkeregistrerte bostedsadresser, men du kan legge til en postadresse uten at det endrer din folkeregistrerte bostedsadresse. Postadressen blir da brukt av Skatteetaten og de fleste andre statlige myndigheter. Du må selv melde adresseendring til Posten for at all posten din skal komme frem. Kan man ha adresse i en postboks? Dersom leietaker ønsker all post levert til postboksen, også den som er adressert til bolig-/besøksadresse, må det meldes adresseendring fra bolig-/ besøksadresse til postboksadressen. Adresseendring meldes på posten.no.

Hva betyr C o på adresse?

c/o betyr Care Of og skal benyttes hvis ditt navn ikke står på postkassen posten er adressert til. Hvis du ønsker å benytter c/o i adressen kan du skrive det i feltet for adresse. Og et annet spørsmål, hvordan sende konvolutt? 5 tips når du skal sende brev og småpakker

  1. Skriv korrekt og tydelig adresse.
  2. Velg riktig emballasje for ditt innhold; konvolutt, gråpapir eller eske.
  3. Finn frem målebånd og en bakevekt; størrelse og vekt bestemmer prisen.
  4. For rull er det egne mål:

Hvordan endre adresse i Folkeregisteret?

Hvis du skal flytte, må du sende flyttemelding til Folkeregisteret. Flyttemeldingen må du sende tidligst 31 dager før og senest 8 dager etter du har flyttet. For at vi skal gi informasjon som er tilpasset deg, må du svare på noen spørsmål. Hvordan finne ut av leilighetsnummer? Hvor finner jeg bruksenhetsnummeret

Bruksenhetsnummeret finner du på adressemerket som skal være klistret på eller ved siden av døra. I enkelte tilfeller kan det være klistret på innsiden av dørkarmen inn til leiligheten din. Hvis du ikke kjenner bruksenhetsnummeret ditt, kan du ta kontakt med kommunen du bor i.

Og et annet spørsmål, hvem er ansvarlig for å tildele bruksenhetsnummer til en leilighet?

Hvem har ansvar for merking av bruksenheter? Ansvaret ligger hos eier, fester, beboer eller tiltakshaver. Dette er forankret i Lov om eigedomsregistrering (Matrikkellova) og Forskrift om eiendomsregistrering (Matrikkelforskriften).

By Dzoba Costantini

Hva mener de med poststed? :: Hvordan legge til administrator på Instagram?
Nyttige lenker