Hjem > H > Hva Er Forkortelsen For Blant Annet?

Hva er forkortelsen for blant annet?

bl.a.

  1. Forkortelse for blant annet/blant anna.
  2. Forkortelse for blant andre.

Les mer

Hva er forkortelsen for eventuelt?

Det er ev. som er den riktige forkortelsen. Det er den korteste varianten, og korthet er som kjent mye av vitsen med forkortelser. Forkortelsen dekker alle former av ordet, både eventuell, eventuelt og eventuelle. Ta dette i betraktning, hvordan beskrive språkkunnskaper? Gradering av nivået på språkkunnskaper

  1. 0 – Ingen ferdigheter. Du har aldri studert språket og har ingen kunnskaper om det.
  2. 1 – Grunnleggende. Du klarer deg i en enkel samtale, for eksempel når du hilser på noen, ber om veibeskrivelser, og lignende.
  3. 2 – Gode kunnskaper.
  4. 3 – Avansert.
  5. 4 – Flytende.
  6. 5 – Morsmål.

Du kan også spørre hva betyr a1 språk?

Nivå A1 – Nybegynner

Jeg kan kjenne igjen vanlige ord og svært enkle uttrykk som angår meg selv, min familie og mine nære omgivelser når man prater langsomt og tydelig.
Hvilket nivå er jeg i engelsk? For å finne ditt nivå i de ferdigheter som du trenger for å jobbe på engelsk, bør du vurdere å ta en eksamen; for eksempel en Cambridge eksamen, tilgjengelig på mange nivåer: KET, KJÆLEDYR, FCE, CAE og CPE. Fordelen med offentlige eksamener som disse er at de er testet og overvåket for konsistente resultater.

Så, er dessverre et adverb?

AdverbRediger

Vi kom dessverre for sent. Ho døyde dessverre. Folk er syge omtrent alle i hob, desværre.
Hva betyr nettopp? Nettopp betyr omtrent det samme som Akkurat.

Ta dette i betraktning, hva betyr hverken?

Hverken betyr omtrent det samme som Verken. Hva er forskjellen på bokmål og riksmål? Riksmål og moderat bokmål har langt færre diftonger enn det radikale bokmålet, langt færre a-former i substantivbøyningen og ikke a-former i svake verb. Alt det ovenstående følger riksmålsrettskrivningen som den nå er normert (Riksmålsordlisten, 8. utgave 2015). Det er samtidig moderat bokmål etter justeringene i 2005.

Er det viss eller hvis?

Siden 2005 har de to variantene vært formelt jamstilte i bokmål. Ordet hvis må ikke forveksles med adjektivet viss, som betyr 'sikker, utvilsom' («være viss på noe», «sikkert og visst») eller 'bestemt' («med visse mellomrom», «til en viss grad»).

By Miof Mela

Hvordan bruke AirDrop? :: Hvordan gjøre Hoftehev?
Nyttige lenker