Hjem > H > Hva Skjedde Med Netcom?

Hva skjedde med NetCom?

Tjenestene ble lansert kommersielt den 27. september 1993. Den skiftet NetCom navn til Telia Norge etter å ha blitt kjøpt av Telia Company.

Les mer

Hva var Telia før?

NetCom bytter navn til Telia og når myndighetskravet på 98 % befolkningsdekning på høyhastighets mobildata - to år før fristen. Folk spør også hvem er eier av telia? Den svenske og den finske staten eier tilsammen 51 % av aksjene. Andre store eiere er Swedbank og Fjerde AP-fondet. De selskapene TeliaSonera forvalter i Sverige er Telia, mobilselskapet Halebop og nettselskapet Skanova, mens hovedmerkenavnet er Sonera i Finland.

Tilsvarende, er telia svensk?

Telia er et svensk varemerke og telekommunikasjonskonsern med forretningsområder innen blant annet mobiltelefoni, kabel-tv og internett-tilknytning via bredbånd. Selskapet, Telia Company, ble opprettet i 1993 under navnet Telia, etter en omdanning av det svenske televerket, som ble grunnlagt i 1853. Du kan også spørre hvem startet netcom? NetCom var et norsk telekommunikasjonsselskap etablert i 1989 av Nora Industrier, Orkla og svenske Kinnevik. NetCom åpnet i 1993 et GSM-nett for mobiltelefoni i konkurranse med Telenor Mobil og var Norges nest største mobiloperatør etter Telenor med cirka 1,2 millioner abonnenter i 2012.

Når kom kontantkort til Norge?

Først med kontantkort

Det var Netcom som introduserte Norge for kontantkortet i 1997, noe som ble ekstremt populært blant unge.
Derav, hvilket år kom 4g? desember 2009 verdens første 4G-nettverk med LTE-teknologi i Oslo. 1. februar 2011 lanserte NetCom 4G i Trondheim, Bergen og Stavanger. De har siden dette lansert dekning i flere byer/tettsteder og ferieområder.

Derav, hvem er juridisk eier av telefonnummer?

Som juridisk eier har du full råderett over abonnementet, så lenge det ikke går under personvern (som å se PUK-kode eller spesifisert forbruk hvis bruker er en annen person). Har Telia problem i dag? Vi har for tiden ingen driftsmeldinger. Opplever du problemer? Prøv først å skru mobilen av og på – det hjelper ofte. Hvis vi har feil på enkelte basestasjoner / områder, finner du oversikt over berørte områder i vårt kart for dekningsutfall.

I forhold til dette, hvor mange tv kunder har telia?

I dag legger Telia frem resultatene for fjerde kvartal og hele 2021. De viser at Telia hadde 477.000 norske TV-kunder ved utgangen av året, 8000 flere enn ett år tidligere. Samtidig tjener Telia nesten tre prosent mindre per TV-abonnent.

By Stannwood

Hvor mange kunder har Telenor i Norge? :: Hvordan er dekningen til Ice?
Nyttige lenker