Hjem > H > Hvordan Er Dekningen Til Ice?

Hvordan er dekningen til Ice?

Ice har bygget et moderne mobilnett for å utfordre de etablerte aktørene i bransjen. Vi har dekning i hele Norge og utvider stadig, for å sikre god 4G og 5G-dekning over hele landet.

Les mer

Hva er det beste mobilabonnement?

Av alle mobilabonnement i Norge som inkluderer 30 GB kårer vi Happybytes ( Mye data ) til det beste mobilabonnement 2022. I kategorien ekstra mye bruk er Happybytes ( Mye data ) 30 GB til 248 kr/mnd en klar favoritt blant forbrukerene. Happybytes ( Mye data ) inkluderer fri tale, fri SMS & MMS med Bank ID. Du kan også spørre er telia større enn telenor? Med ca. 1,2 millioner kunder (2012) var selskapet Norges nest største mobiloperatør etter Telenor, og foran utfordreren Tele2. NetCom eier og drifter sitt eget GSM 900- og 1800-nettverk med 98 % befolkningsdekning i det meste av Norge, samt et nyere UMTS-nettverk for 3G-tjenester.

Hva betyr full Telenordekning?

Vi setter ingen begrensning på farten du får når du surfer. God dekning og full fart - enkelt og greit. Telenor bygger mobilnett for fremtiden og tallene fra Ookla er klare; ingen surfer raskere enn en som surfer på Telenor sitt nett. Hvilke land har Telia? Telia Company AB er et svensk-finsk teleselskap som tilbyr telekommunikasjon innen mobiltelefoni, MBB, FWA og Coax/fiber. Selskapet har hovedkvarter i Stockholm, og totalt 25 741 ansatte i Sverige, Europa og Asia per 2013. Administrerende direktør er Allison Kirkby.

Hvem har best mobildekning i Norge?

Telenor har Norges beste mobilnett

Vi er veldig stolte av å ha fått utmerkelsen «Beste mobilnett i Norge» av Ookla. Telenor får utmerkelsen etter å ha vunnet Ooklas Speedtest Awards for både «Raskeste mobilnett» og «Best mobildekning i Norge».
Hvem har best 5G dekning? Norges raskeste 5G-nett

Tallene fra Speedtest-appen til Ookla taler sitt tydelige språk: Det går kjappest på Telenors 5G-nett.

Så, har onecall god dekning?

Vi lover deg dekning i nær 99% av tiden, og i 99% av Norge. Hvilke fordeler får du hvis du har både TV internett og mobilabonnement fra Telia? – I dag får du som samler TV, mobil og internett hos oss automatisk ekstra mobildata hver måned, uten ekstra kostnad. Hvor mye data du får, avhenger av hvilket mobilabonnement du har. Som TV- og internettkunde hos Telia, vil fordelene automatisk legges på ditt mobilabonnement.

Hvem har mobilnett i Norge?

Det er 3 mobilnett i Norge. Disse drives av Telia, Telenor og ICE.net. På denne siden finner du lenker til dekningskart for hvert av mobilnettene, samt hvilke teleselskaper som benytter de ulike nettene.

By Melvin Fuhrer

Hva skjedde med NetCom? :: Hvem har Telenor dekning?
Nyttige lenker