Hjem > H > Hvor Er Beskrivelsen På Youtube?

Hvor er beskrivelsen på YouTube?

YouTube-beskrivelsen vises under videoen hver gang noen ser den. Hvis du ønsker å uttrykke takknemlighet til de som hjalp deg med å lage videoen, gi seerne en lenke for å sjekke ut mer innhold, eller bare annonsere et nettsted, kan du sette en lenke til YouTube-beskrivelsen.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan gjøre youtube kanal privat?

Gjør kanalabonnementene dine offentlige eller private

Logg på YouTube. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre. Velg Tilgang på menyen til venstre. Slå Hold alle abonnementene private av eller på.
Hvor mye koster en YouTube kanal? Du finner noe for enhver smak, og YouTube er gratis. Logger du inn med Google-kontoen din, kan du abonnere på kanaler, lagre videoer for å se dem senere og mye mer – uten at det koster deg en krone. Det finnes imidlertid også en betalingsversjon av tjenesten. Den heter YouTube Premium og koster 119 kroner i måneden.

Hva er en vlogger?

Videoblogg (vlogg) er en form for blogg hvor en benytter video som media, i motsetning til «ordinære» blogger hvor en bruker tekst og bilder. En aktør omtales gjerne som «vlogger». Bruken av YouTube har gjort at trenden øker, da nettstedet tilbyr enkle løsninger for å legge ut egne videoer. Du kan også spørre hva trenger en youtuber? Det aller første steget i retning tittelen «youtuber» er å skaffe seg en Google-konto og deretter opprette en YouTube-kanal. Når det er gjort, trenger du et kamera. Har du en relativt ny mobiltelefon er du allerede godt på vei. Deretter må du tenke på innholdet.

Også, kan du leve av youtube?

Det er godt mulig å leve av YouTube, men det krever altså mange millioner visninger av videoklippene dine hvert år. Du må derfor regne med å lage rimelig mange videoer for å nå det punktet, og selv om du publiserer videoer hver eneste dag er det ingen garanti for at du faktisk kommer til å lykkes. Hvor mange følgere må man ha for å tjene penger? Med 5000 følgere kan man forvente å tjene rundt 3000 kroner per sponsede post og med 10.000 følgere kan man forvente 6000 kroner per post. Virkelig store profiler kan tjene mer enn 30 – 40.000 kroner per sponsede innlegg.

Hvordan bli YouTube stjerne?

Online trening for å bli en Youtube-stjerne

I utgangspunktet er det ingen fastsatt opplæring for å bli en YouTuber. Du kan imidlertid velge å se vellykkede videoer av Youtube-stjerner om hvordan de startet og hvordan de vokste. I tillegg trenger du grunnleggende ferdigheter for å lykkes som Youtuber.
Folk spør også hvor mye tjener du på spotify? De påpeker at artistene i gjennomsnitt får 0,0038 dollar pr. strømming. Det betyr at en sang må strømmes 263 ganger for at de skal tjene én dollar, mindre enn åtte kroner – eller 301 ganger for å tjene en norsk tikroning.

Så, hvem er den rikeste youtuberen?

Felix Kjellberg (PewDiePie), 117 millioner kroner.

By Formenti Livingstone

Hvordan gjenopprette fra iCloud? :: Hvem kan se mine likes på Instagram?
Nyttige lenker