Hjem > H > Hvordan Gjenopprette Fra Icloud?

Hvordan gjenopprette fra iCloud?

Trykk på Gjenopprett fra iCloud Backup på app- og dataskjermbildet. Logg på med Apple -ID -en din, slik at telefonen kan få tilgang til iCloud -sikkerhetskopiene dine. Gå til 'Velg sikkerhetskopi', og velg deretter sikkerhetskopien du vil ha fra en liste over tilgjengelige sikkerhetskopier i iCloud.

Les mer

Hva gjør jeg når iPhone er deaktivert?

Finn iPhonen i Finder eller i iTunes på datamaskinen den er koblet til. (Se hvordan du finner en tilkoblet iPhone.) Velg Gjenopprett når du får velge mellom Gjenopprett og Oppdater. Datamaskinen laster ned programvare for iPhone og starter gjenopprettingsprosessen. Tilsvarende, kan ikke gjenopprette sikkerhetskopi? kan ikke gjenopprettesikkerhetskopiAndroidAndroid

Bytt mellom sikkerhetskopikontoer

  • Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  • Trykk på System. Sikkerhetskopiering.
  • Trykk på Sikkerhetskopikonto.
  • Trykk på kontoen du vil bruke for sikkerhetskopier.

Hvor finner jeg Oppsettassistent iPhone?

Konfigurere avanserte nettverksinnstillinger i iOS-...

  1. På Hei-skjermen trykker du på Hjem-knappen eller sveiper opp.
  2. Velg et språk.
  3. Velg land eller region.
  4. Velg Konfigurer manuelt på Hurtigstart-skjermbildet.
Dessuten, hvordan restarte iphone 11? Slik starter du iPhone X, 11, 12 eller 13 på nytt

Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av. Hvis enheten er frosset eller ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av den.

Hvordan resette iPhone 11?

Gjør følgende for å tvinge iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 eller iPhone 13 til å starte på nytt: Trykk på og slipp raskt Volum opp-knappen, trykk på og slipp raskt Volum ned-knappen og hold deretter inne sideknappen. Slipp knappen når Apple-logoen vises. Folk spør også hvordan slå av iphone og ipad som er synkronisert? slårsynkronisert

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > navnet ditt.
  2. Trykk på iCloud.
  3. Trykk for å velge hvilke apper du vil at skal bruke iCloud.

Kan barn ha egen Apple-ID?

Hvis familiemedlemmet er under 13 år, oppretter du en Apple-ID for han eller henne. Be familiemedlemmet om å logge på iCloud på enheten sin med den nye Apple-ID-en. Hvordan gjøre telefonen barnevennlig? Beskytt barnas mobiltelefon med bruk av skjermlås når den ikke er i bruk. Krev bruk av PIN-kode med mer en fire siffer. De fleste nyere mobiltelefoner har også mulighet til å bruke fingeravtrykk, og noen har også mulighet for ansiktsgjenkjenning.

Deretter, kan ikke starte familiedeling?

Gå til Innstillinger. Trykk på navnet ditt. Trykk på Familiedeling, og trykk deretter på Konfigurer familie. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere familien og invitere familiemedlemmer.

By Jeanie

Hvordan få klare bilder på Instagram? :: Hvor er beskrivelsen på YouTube?
Nyttige lenker