Hjem > H > Hvor Kan Jeg Pante Mobilen?

Hvor kan jeg pante mobilen?

Hvor kan jeg pante mobilen? MobilPant gjelder i alle våre Telia-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av mobilen din på nett før du går til butikken.

Les mer

Hvor lenge varer iPad?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. (Apple tror likevel ikke at produktene vil slutte å fungere etter anslått levetid). Hva skal man gjøre med gamle mobiler? Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner.

Folk spør også kan man selge gamle telefoner?

Det grovt sett to måter å selge telefonen på. Du kan annonsere denpå Finn.no, Qxl.no eller en annen markedsplass, eller du kan selge den til en oppkjøper. Den første måten vil nok i noen tilfeller kunne gi deg høyere priser, men du er avhengig av å finne rette kjøper. Har Telenor MobilPant? De har en løsning hvor du selv kan velge om du selv vil ha penger for den gamle telefonen, eller om du ønsker å donere panten til et veldedig formål. Her kan du velge mellom henholdsvis Regnskogfondet, Norsk folkehjelp eller Kreftforeningen.

Deretter, hva gjør man med gamle iphoner?

Lever din gamle enhet i en av våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken. Innbyttesummen kan knyttes opp mot et kjøp eller en tilgodelapp som kan benyttes i våre butikker. Hvor kan man pante elektronikk? Hos Power kan du levere både fungerende og ødelagte produkter uten kostnad. Du kan til og med få pant for det!

Ta dette i betraktning, hvordan fungerer mobilpant?

Når du kjøper ny mobil, er det ikke alltid man har en plan for hva man skal gjøre med den gamle. Blir den kanskje liggende i en skuff? Nå har vi et nytt alternativ til deg, nemlig MobilPant. Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss. Hvor lang levetid har et nettbrett? 3 år. Kjøper du et dyrere modell så vil den gjerne vare i ca. 5 år.

Så, hvor lenge varer batteriet på ipad?

Et batteri er forbruksmateriell og blir derfor mindre effektivt over tid, etter ca 2-2,5 år er det på tide å bytte til et nytt batteri på din iPad. Det er både enkelt og rimelig å bytte batteri på en iPad. Fra bare 1199 NOK bytter vi ut det gamle batteriet ditt, noe som betyr at nettbrettet vil føles som nytt igjen.

By Shaffer

Kan man bruke samme lader til iPhone og iPad? :: Hvor mange bydeler er det i Drammen?
Nyttige lenker