Hjem > K > Kan Man Bruke Samme Lader Til Iphone Og Ipad?

Kan man bruke samme lader til iPhone og iPad?

Apples supportsider informerer om at USB-strømadapteren (laderen) kan brukes til både iPhone og iPod. «Selv om disse USB-strømadapterne er laget for bruk med iPad, kan du bruke dem til å lade alle iPhone- og iPod-modeller ved å koble dem til med en Lightning til USB-kabel eller 30-pinner til USB-kabel.»

Les mer

Hvordan kaste mobil?

Felles over hele landet er at elektronisk avfall kan leveres inn til en butikk som selger den typen produkt man skal sortere – det vil si at hvis du skal levere inn en mobil til resirkulering kan du gjøre dette på en hvilken som helst butikk i landet som selger mobiltelefoner. Deretter, hvordan slette mobiltelefon? Åpne app-oversikten og velg Innstillinger (eller trekk ned menyen fra toppen av skjermen og velg tannhjulet). Bla ned til Sikkerhetskopier og nullstill. Nederst på denne siden finner du valget Nullstill til fabrikkdata. Det er trygt å klikke her, ingenting blir slettet ennå.

Hvor ofte bør man bytte mobil?

Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år. Og et annet spørsmål, hvor mye er iphone 7 verdt?

iPhone-modellPotensiell verdi (god stand)
8 iPhone Plus$ 264
iPhone 7$ 123
7 iPhone Plus$ 187
iPhone 6s Plus$ 124

I forhold til dette, hva må jeg gjøre før jeg selger iphone?

Hvis du fremdeles har iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Hvis du har sammenkoblet en Apple Watch med iPhone, fjerner du sammenkoblingen med Apple Watch.
  2. Sikkerhetskopier enheten.
  3. Logg deg av iCloud og iTunes og App Store.
  4. Gå tilbake til Innstillinger og trykk på Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger.
Hvor kjøpe brukt iPhone? Hvor kan jeg kjøpe brukt mobil?
  • TeleOutlet. TeleOutlet har et stort utvalg brukte mobiler, og tilbyr veldig raske leveringstider.
  • ITMarked. ITMarked har et bredt sortiment mobiltelefoner, nettbrett og til og med datamaskiner som alle selges brukt.
  • Swappie.
  • INDY.

Hva kan man gjøre med IMEI nummer?

IMEI – ett av mobilens «ID-kort»

IMEI er altså et slags «ID-kort» som gir telefonen adgang til mobilnettet. På denne måten kan operatøren til enhver tid identifisere mobilene som befinner seg på nettet. Siden IMEI også angir mobilens modell, kan mobilnettet se hvilke tjenester mobilen kan håndtere.
Kan man pante PC? Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris.

Hvor får en kjøpt kontantkort fra Telenor?

På nett: Lad ditt eget eller andres kontantkort på nett. Ladekort: Ladekort eller elektronisk ladekode i form av kvittering selges i de fleste dagligvarebutikker, bensinstasjoner og kiosker.

By Guenna Oktavec

Er klikk og hent bindende? :: Hvor kan jeg pante mobilen?
Nyttige lenker