Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Det Å Selge På Tise?

Hvor lang tid tar det å selge på Tise?

Når pakken er bekreftet levert/godkjent løper det vanligvis 1-5 virkedager til beløpet kommer på konto, og raskere ved ytterligere salg.

Les mer

I forhold til dette, hvem betaler frakt på tise?

Frakt med Helthjem er en del av den nye betalingsløsningen til Tise. Løsningen vil ha fastpris på frakten og for selger vil dette oppleves som inkludert i tjenesten, da det er kjøper som betaler for frakten. Betalingen holdes også trygt, fra et bud er gitt og til varen er mottatt. Deretter, hvorfor fungerer ikke tise? Dersom du opplever problemer knyttet til innlogging kan du kontrollere om du har: - nyeste operativsystem installert på telefonen. - forsøkt en re-installering (du mister ikke brukerdataene dine). - undersøkt at lagringsplassen på telefonen ikke er oppbrukt.

Hvordan sende pakke på Tise?

Sendinger med Posten via Tise gjelder fra egen postkasse eller levering på utleveringssted. Jeg har sendt en Norgespakke 0–5 kg og sendingen er ikke kommer frem. Jeg skrev adressen til mottaker på pakken istedenfor kode. Posten trenger koden for å få registrert pakken gjennom sine systemer. I forhold til dette, hvor kan jeg klage på nettbutikk? Hvordan går du frem for å klage?

  1. Klag til selger. Dersom du er misfornøyd med en vare eller at varen ikke dukker opp, må du først ta kontakt med selger. Bruk gjerne et av våre klagebrev.
  2. Ta saka til Forbrukertilsynet for mekling. Dersom du har handlet i en norsk nettbutikk, kan du ta saken inn for Forbrukertilsynet.

Hva er aldersgrensen på Tise?

Alle som er interessert i å kjøpe og selge produktet kan ta i bruk appen Tise, det er altså ingen aldersgrense på denne appen. Følgelig, er det gratis frakt på tise? tisebasics.com Denne helgen får du FRI FRAKT på alle ordre hos TISEBASICS.COM🎁 Benytt rabattkoden "DESEMBER" i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Hvor mye koster frakt med Helthjem?

- Helt hjem koster fra kr 80,- per forsendelse, litt avhengig av hvor du bor i landet. Ved å bruke Helthjems avisbud-nettverk i Norge, kan FINN-brukere få sendt og levert ting direkte fra eller til sitt eget hjem til en konkurransedyktig pris. Hva er Selgerbeskyttelse Tise? Tise tar en serviceavgift på transaksjonen spesifisert som selgerbeskyttelse. Denne avgiften går til å prosessere transaksjonen, tilby en sikker betalingsløsning og support ved eventuelle klage- og svindelsaker, og til å videreutvikle Tise som Norges største bærekraftige shoppingunivers.

Hvem eier Tise?

Eirik Rime (28) og Axel Næss (26) står bak oppstartsbedriften Tise, som er en markedsplass for kjøp og salg av hovedsakelig bruktmote.

By Emmye

Hvordan velge annen nettleser? :: Hvordan skrive solgt på Tise?
Nyttige lenker