Hjem > H > Hvordan Skrive Solgt På Tise?

Hvordan skrive solgt på Tise?

Hvis du vil redigere en Tise, bare gå til profilen din i appen og velg annonsen du vil redigere. På annonsen kan du enten velge "Endre" eller "Promoter" på din Tise. Trykk på endre-knappen for å endre pris, beliggenhet, tekst eller bilder (du kan ikke endre det første bildet dessverre).

Les mer

Hvordan endre bio på Tise?

Du kan endre bioen din i appens innstillinger ved trykk på “Bio”. Du kan også spørre er tise trygt? Derfor har Tise en smidig og sikker betaling- og fraktløsning direkte i appen. Med vår betaling- og fraktløsninger får kjøper og selger en smooth og bærekraftig shoppingopplevelse, som gjør at du er i trygge hender.

Tilsvarende, hvordan kontakte tise?

Du kan enten sende oss en mail på [email protected] eller sende inn via dette skjemaet Tise Basics kontaktskjema, så skal vi hjelpe deg. Hvordan logge inn på Tise? 1. Besøk https://tise.com/forgot og legg inn e-postadressen som er tilknyttet brukeren du ønsker å logge deg på. 3. Åpne appen og logg inn med e-post og nytt passord under "logg inn med epost" for å bli pålogget med den aktuelle brukeren.

Dessuten, kan man blokke noen på tise?

Blokkere brukere er en funksjon som hjelper deg å begrense hvem som kan følge deg, sende deg meldinger og like tisene dine. For å blokkere en bruker, gå til profilen deres, trykk på de tre prikkene øverst til høyre og trykk “Blokker”. Vi varsler ikke personen om at du har blokkert de. Hva gjør man hvis man blir svindlet på Tise? Dersom du tror du har blitt utsatt for en svindel ønsker vi å hjelpe deg. Du kan rapportere den aktuelle brukeren direkte i appen via brukerens profil. Alternativt kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt. Ta også med brukernavn på den andre parten og TiseID for handelen.

I forhold til dette, hvor mye koster frakt på tise?

Avgiften er basert på verdien av varen du kjøper (se priser under). Kjøper du for eksempel en vare til 350 NOK, betaler du mellom 84 og 89 NOK for frakt og betaling gjennom Tise, avhengig av hvilken fraktløsning du har valgt, og får trygg og smidig betaling og levering på dørmatten/ i postkassen. Følgelig, hvordan søke på tise? Trykk på forstyrrelsesglasset i menylinjen og "Utforsk" for å finne listen over Featured Sellers. Trykk deg inn på forstørrelsesglass-symbolet i menylinjen for å søke etter tiser. Når du søker etter tiser, har du mulighet til å velge hvilken avstand selger har til deg.

Hvorfor blir man utestengt fra Tise?

Årsak til en suspendering skyldes i all hovedsak at det foreligger et eller flere brudd på retningslinjene våre uten at vi kan gå i detalj rundt enkeltbrukere. Utestengte brukere bør man ikke gjennomføre en handel med og det er også heller ikke mulig å kommunisere med en utestengt bruker på Tise.

By Hilbert

Hvor lang tid tar det å selge på Tise? :: Hvordan bytte navn på Fortnite Xbox?
Nyttige lenker