Hjem > H > Hvor Mye Tjener En Ceo?

Hvor mye tjener en CEO?

Topplederne i de største selskapene i Norge har en snittlønn på 5,8 millioner kroner. Det er elleve ganger så mye som den norske gjennomsnittslønna på 519.600 kroner. Topplederne tjener i gjennomsnitt 2982 kroner i timen.

Les mer

Hvor mye tjener en rådgiver?

Stillingsgruppe:Gjennomsnittslønn:Respondenter:
Rådgiver (andre)699 14355
Kommunikasjonskonsulent562 29623
Konsulent (andre)563 56120
Nettredaktør/nettansvarlig654 30353
Folk spør også hvor mye tjener en siviløkonom? Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? – Man kan forvente 500 000 til 600 000 kroner i året som startlønn.

Så, hva tjener du som lektor?

Det finnes det også offisielle tall på fra Norsk Lektorlag: Adjunkt med tilleggsutdanning: 556 900 kroner. Lektor: 590 200 kroner. Lektor med tilleggsutdanning: 608 900 kroner. Hvorfor studere HR? En utdanning innenfor HR og personalledelse gjør deg til eksperten på utvikling av de menneskelige ressursene. Kunnskap om hvordan menneskelige ressurser utvikles, oppleves som stadig viktigere. Ansatte med kompetanse i å rekruttere, utvikle og lede xmennesker blir mer etterspurt.

Hva kan man jobbe med innen HR?

Det mest nærliggende er å tenke at man kan jobbe i en HR avdeling. Arbeidsoppgavene vil kunne være strategisk planlegging av bedriftens ressurser i samarbeid med ledelsen i organisasjonen, rekruttering, konflikthåndtering, kompetansekartlegging og generell oppfølging av alle ansatte i organisasjonen. Derav, hvordan finne ut hva man skal bli? Interessetester

  1. Finn studier og yrker etter interesser. Studievelgeren gir deg oversikt over hvilke studier du kan søke på basert på dine interesser.
  2. Interessetest på vilbli.no. Vilbli.no er fylkeskommunenes informasjonstjeneste om videregående opplæring.
  3. Jobbkompasset.
  4. Utdanningstest på velgriktig.no.

Man kan også spørre hvor mye tjener en aksjemegler?

– Det er vanlig med en begynnerlønn på rundt 500.000 kr i året, og man kan motta bonus dersom man lykkes. Angående dette, hva må man ha i snitt for å bli økonomisjef?

StedStudiumPoenggrense, førstegang
NHHSiviløkonomutdanningen54,5
NORDSiviløkonom41,6
UiAØkonomi og administrasjon - siviløkonom46
USNSiviløkonomAlle

Hvor mye tjener en økonom i året?

Econas lønnsstatistikk viser at økonomer (Econas medlemmer) har et lønnsnivå godt over gjennomsnittstallene i SSBs statistikk for alle yrkesgrupper. I snitt tjener økonomer 805.000 per år i følge Econa. Statistikk fra SSB tilsier et snitt på 547.320 i snitt for alle norske arbeidstagere i samme periode.

By Yancey

Hva gjør en renovatør? :: Hvordan bli HR leder?
Nyttige lenker