Hjem > H > Hva Gjør En Renovatør?

Hva gjør en renovatør?

Renovatørene han leder hos GiR kjører daglige, faste ruter og tømmer alle beholderne som tømmes skal. Arbeidet er viktig, men nesten usynlig for folk flest.

Les mer

Hva er en renovasjonsarbeider?

Renovasjonsarbeideren arbeider med innsamling og transport av avfall. Dette arbeidet omfatter blant annet å bringe avfall fra oppsamlingsenheter til innsamlingskjøretøy og deretter å transportere avfallet til avfallsanlegg for tømming. Så, hva tjener sjåfører? Lønn

  • Bil-, drosje- og varebilførere: 423 360kr / år.
  • Bussjåfører og trikkeførere: 471 240kr / år.
  • Lastebil- og trailersjåfører: 469 200kr / år.
  • Anleggsmaskinførere: 520 320kr / år.
  • Lastebil- og trailersjåfører (lærlinger): 366 000kr / år.
  • Anleggsmaskinførere (lærlinger): 321 000kr / år.

Hvor mye tjener man som postbud?

Nesten alle postbud jobber med tarifflønn, og denne sikrer deg en startlønn på 187 kroner i timen. Dette tilsvarer 364 650 kroner i året, eller omtrent 30 000 kroner i måneden. Men lønnen øker med ansiennitet, og den faktiske gjennomsnittslønnen for postbud i Norge er omtrent 450 000 kroner i året (37 500 kr/mnd). Følgelig, hvordan får man jobb som søppeltømmer? Det fins en side som heter Avfall Norge - det er en side for hele bransjen, som også samler opp ledige jobber i Norge. Hvis du ikke finner noen ledig jobb, kan du likevel se en oversikt over de forskjellige firmaene, og kontakte dem direkte og spørre om det vil bli noe ledig fremover.

Hvor mye tjener en bussjåfør i året?

Gjennomsnittlig årslønn for en bussjåfør i Norge er 452.000 kr, basert på tall fra Teknisk beregnings- utvalg. En helt fersk bussjåfør, uten ansiennitet eller fagbrev, har en grunnlønn på 381.000 kr1 i året før man beregner noen form for ulempetillegg eller eventuell overtidsgodtgjørelse. Man kan også spørre hva er en vektoperatør? HVERDAGEN SOM VEKTOPERATØR

For å kunne levere avfall på anlegget vårt må du veies både inn og ut, for at vi skal kunne registrere rett mengde avfall. Denne jobben utføres av vektoperatørene våre Trine og Christine, og den utfører de alltid med et smil om munnen.

Ta dette i betraktning, hvor mye tjener en lærer i året?

Men du har krav om lønn som minst ligger på dette nivået under ditt første arbeidsår: Adjunkt med tilleggsutdanning: 504 700 kroner. Lektor: 532 800 kroner. Lektor med tilleggsutdanning: 550 100 kroner. Hvor mye tjener en sivilingeniør? Årlig snittlønn for Tekna-medlemmer (master i naturvitenskap eller teknologi): Sivilingeniør i privat sektor: 911 938 kroner. Begynnerlønn: 571 911 kroner. Sivilingeniør i offentlig sektor: 712 166 kroner (stat) og 727 755 kroner (kommune)

Hvor mye tjener en Lastebilsjafør?

Men hvis du leser om yrket yrkessjåfør her på utdanning.no, ser at lønnen for lastebilsjåfører generelt var ca 455.000,- i året. Dette er en medianlønn, det vil si lønnen på "midten" av hva alle tjener, så det er mulig å tjene både mindre og mer.

By Ganley Grumet

Hvor mye tjener en snekker i måneden? :: Hvor mye tjener en CEO?
Nyttige lenker