Hjem > H > Hvor Mye Bruker Et Par På Mat I Mnd?

Hvor mye bruker et par på mat i mnd?

Det månedlige forbruket er høyest for både kvinner og menn i alderen 18-19 år. Hvor SIFO regner med at 3 890 kr for menn og 3 280 kr for kvinner er et normalt forbruk.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvor mye bruker en familie på 4 på mat?

Dette er veldig individuelt, men dersom man ser på tall fra SIFO (Forbruksforskningsinstituttet SIFO), som er et referansebudsjett, vil en familie med to voksne (i alderen 31-50 år) og et barn på ett år ha en månedlig utgift til mat og drikke på 8020 kroner. Hvor mye å leve for i måneden? Ifølge satser utarbeidet av Statens institutt for forbruksforskning skal en kvinne kunne klare seg på 2240 kroner i måneden til mat og drikke. En kjernefamilie på to voksne og to barn skal etter deres beregninger kunne klare seg på 21 110 kroner i måneden – alt inkludert.

Hva er et normalt budsjett?

SIFO regner med at budsjettet er likt både for kvinner og for menn. Og relativt likt basert på alder. Det er normalt å bruke rett over 3 000 kr i måneden på husholdningsspesifikke utgifter som mediebruk, møbler og husholdningsartikler. Hvor mye bruker 2 voksne på mat i måneden? I følge referansebudsjettet til Statens institutt for forbruksforskning (SIFO), som viser alminnelige forbruksutgifter for ulike typer hushold, skal det holde med 6800 kroner i måneden til mat, drikke, husholdningsartikler og andre dagligvarer for en familie på to voksne og to små barn.

Folk spør også hvor stor del av inntekten går til mat?

11 prosent av inntekten vår går med til å handle mat, ifølge SSB. Det er under gjennomsnittet for den gjengse europeer. Ifølge Eurostat var det bare Tyskland, Østerrike, Irland, Luxembourg og UK som brukte en mindre andel av sin lønn på mat og drikke. Hvor mye skal en person bruke på mat?

Mat og drikkeKlær og sko
11 260500
21 720640
31 720640
4-51 720640

Hvor mye bruker en familie på 5 på mat i måneden?

Dette bruker trebarnsmor Silje i måneden på mat

Ifølge referansebudsjettet kan en familie på fem klare seg på cirka 14 000 kroner i måneden. Beregningene er basert på et sunt og variert kosthold. Det inkluderer ikke takeaway, uteliv, husholdningsartikler eller noe særlig brus og godteri.
Angående dette, hvordan kutte ned på matbudsjettet? Slik sparer du på matbudsjettet

  1. Sett deg et budsjettmål. Bruk et par måneder på å beregne hvor mye du bruker på mat, og hvor mye du egentlig trenger.
  2. Planlegg ukas måltider.
  3. Skaff deg en god kokebok.
  4. Lag lunsjen hjemme.
  5. Gjør innkjøp sjeldnere.
  6. Unngå dyre butikker.
  7. Kjøp mat i store kvanta på tilbud.
  8. Se etter billigmerkene.

Hva inngår i livsoppholdssatser?

Hva skal livsoppholdet rekke til? I satsene er det beregnet inn utgiftene du har til mat og drikke, klær og sko, strøm og fyring, helse, hygiene, telefon, avis, TV, reiser, dagligvarer, møbler, og så videre.

By Studley

Hvor mye penger er det vanlig å ha? :: Kan folk fra andre land bruke Vipps?
Nyttige lenker