Hjem > H > Hvor Mye Koster En Iphone 11 I Norge?

Hvor mye koster en iPhone 11 i Norge?

Prisen for iPhone 11 starter på 8490 kr for 64 GB og ender på 10.390 kr for 256 GB.

Les mer

Hvor mye koster iPhone 11 Elkjøp?

Eff. rente28,78%
Kostnad1 129.-
Totalt7 119.-
Når er iPhone billigst? Statistikken avslører imidlertid at det er ett lite vindu i løpet av året hvor en sparer mest, også på iPhone: Under Black Week – dagene før og etter Black Friday – var alle modellene i undersøkelsen bortsett fra én, på sitt laveste prisnivå i lanseringsåret.

Deretter, vil iphone 11 falle i pris?

For et år siden, da iPhone 12 ble lansert (tiden flyr!), annonserte Apple samtidig at både iPhone 11 og iPhone XR ville falle i pris. Hvor kan jeg kjøpe iPhone 11? Kjøp iPhone 11 - Apple (NO)

I forhold til dette, er iphone 11 bra?

iPhone 11, etterfølgeren til iPhone XR, har gått fra å være «den andre telefonen» til å være i rampelyset. Her får man det meste av kamerateknologien fra iPhone 11 Pro, samt bra spesifikasjoner og en pris som er mindre enn mange forventet – dette er telefonen man bør gå for om man vil ha ny iPhone og mye for pengene. Hvor mye koster iPhone 11 Pro? Den billigste prisen for Apple iPhone 11 Pro Dual SIM 4GB RAM 64GB akkurat nå er 9 489 ,-. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.

Man kan også spørre er swappie trygt?

Swappie.com er en trygg og sikker nettbutikk for brukte smarttelefoner der du kan bestille rimelige smarttelefoner som har blitt testet og renovert ved hjelp av den nyeste teknologien på markedet. Vår presise kvalitetskontroll gjør det mulig for oss å tilby en 12 måneders Swappie Garanti™ for alle våre telefoner. Dessuten, hvor vanntett er iphone 11? Glasset på baksiden av iPhone 11 er angivelig det sterkeste Apple har benyttet på iPhone-er så langt. Telefonen skal tåle å være under vann ned til 2 meter i opptil 30 minutter. (Pro-versjonene tåler 4 meter.)

Dessuten, hvor kjøper jeg iphone billigst?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

By Cote Nyquist

Hvor mye koster iPhone X på Elkjøp? :: Hvor mye koster ny iPad?
Nyttige lenker