Hjem > H > Hvor Mye Bompenger Fra Trondheim Til Stjørdal?

Hvor mye bompenger fra Trondheim til Stjørdal?

BomstasjonerFull prisMed avtale
Hommelvikkr. 19,00kr. 15,20
Leistadkr. 19,00kr. 15,20
Ranheimkr. 38,00kr. 30,40

Les mer

Hvor kan jeg kjøpe AutoPASS brikke?

Bestill bombrikke

  • Logg inn med BankID og opprett nytt kundeforhold.
  • Når du mottar brikken din, er avtalen aktiv og du får alle fordelene dine.
  • Du kan enkelt følge med på hvilke bompasseringer du har gjort og hvor mye de koster ved å logge inn på fremtindservice.no.
Deretter, er det billigere med autopass? Med AutoPASS-avtale blir bilturen enklere og billigere. Avtalen er personlig og er knyttet til bilnummeret. Kjøper du deg ny bil kan du enkelt flytte avtalen ved å endre bilnummeret på Min side og flytte bombrikken.

Ta dette i betraktning, hvor bestiller jeg autopass brikke?

Dette gjør du enklest via Min side på www.autopassferje.no. Oppskriften på hvordan du registrerer din AutoPASS-brikke på Min side finner du her. Også, når blir det avgifter på elbil? Fakta: Avgifter på elbiler i 2022:

Ingen moms på elbiler. Alle andre biler har 25 prosent moms. Trafikkforsikringsavgift (tidligere årsavgift): 8,15 kr per døgn / 2975 kroner per år for elbiler. Det er samme nivå som for en bensinbil.

Når kan elbil kjøre i kollektivfelt?

Andre eksempel sier at du kan kjøre elbil i kollektivfelt alle dager unntatt mellom klokken 14.00 og 18.00 på alle hverdager med én passasjer. Tredje eksempel forteller at du kan kjøre i kollektivfeltet når som helst, men at mellom klokken 07.00 og 09.00 må du ha med minst én passasjer. Hvem slipper å betale bompenger? Syklende, gående og passasjerer i alle typer kjøretøy skal som hovedregel ikke belastes bompenger. Følgende kan søke om fritak for bompenger: Uniformerte og sivile utrykningskjøretøy i tjenesteoppdrag.

Så, hvor lenge lagres bompasseringer?

Personopplysninger som er innhentet lagres så lenge de behandlingsansvarlige har behov for dem for å kreve inn bompenger og behandle klager, forvalte IKT-systemet og for å oppfylle oppbevaringsplikt etter bokføringsloven. Personopplysninger som er bokføringspliktige lagres i 5 år i henhold til bokføringsloven § 13. Og et annet spørsmål, hva koster bomringen i oslo for elbil? Bomavgiften for elbil i Oslo fra 1. oktober 2021, har vært og er fortsatt følgende: Indre ring, inn og ut – utenom rushtid: 5 kroner, i rushtid – det vil si 06.30 – 09.00 og 15.00 – 17.00: 9 kroner. Oslo-ringen, inn og ut – utenom rushtid: 6 kroner, i rushtid: 11 kroner.

Hva er Askøypakken?

På Askøy er det behov for utbetringar og tilrettelegging for fotgjengarar, syklistar og kollektivtrafikk. Kostnad: 1,6 milliarder kroner (2015-kroner) medrekna ramme til kollektivtiltak 200 millionar kroner og ramme til «andre tiltak» 220 millionar kroner. Askøypakken er finansiert av bompengar.

By Theran

Hva koster 15 min dusj? :: Hva koster bom med elbil?
Nyttige lenker