Hjem > H > Hvor Mye Kan Du Vippse?

Hvor mye kan du Vippse?

#1: Sjekk beløpsgrensene - kan utløse gebyrer

For å unngå gebyr, må du vippse maks 5.000 kroner i slengen. Vippser du 5.001 kroner eller mer, betaler du 1 prosent av beløpet i gebyr. Vippsere under 15 år kan sende inntil 22.000 kroner per år, og motta inntil 8 000 kroner per år.

Les mer

Man kan også spørre hvor mye kan man ta ut i minibank nordea?

SpesifikasjonBruk i NorgeBruk i utlandet* og på Internett
Varekjøp per 4 dagerkr 100.000kr 100.000
Kontantuttakkr 20.000 (per 7 dager)kr 20.000 (per 7 dager)
Total bruk per 4 dagerkr 100.000kr 100.000
Hvor er det lurt å ta ut euro? – Det lønner seg alltid å velge lokal valuta når du tar ut penger eller skal betaler for noe. Både minibanker, butikker og restauranter ønsker gjerne at du skal betale med norske fordi de tjener mer på dette. Det betyr at det blir dyrere for deg, sier hun.

Du kan også spørre hva bør man alltid ha hjemme?

Eksempel på beredskapslager:

  • 9 liter vann per person (Les også: Slik lagrer du vann)
  • to pakker knekkebrød per person.
  • en pakke havregryn per person.
  • tre bokser middagshermetikk eller tre poser tørrmat per person.
  • tre bokser med pålegg med lang holdbarhet per person.
  • noen poser tørket frukt eller nøtter, kjeks og sjokolade.
I forhold til dette, hvor mye penger er det lov å overføre til utlandet? Du kan overføre til og med kr 100 000 uten at det må meldes. Hvis du legger inn mer enn kr 100 000 kommer det opp et felt der du må fylle ut formål.

Er det lov å nekte å ta imot kontanter?

Mange lurer på om de kan nektes å betale i kontanter og om det er lov å kun ta i mot kortbetaling. Sentralbankloven fastslår at sedler og mynt er tvungent betalingsmiddel. Du kan også spørre hvor kan jeg ta ut giro utbetaling? En Giro Utbetaling er et verdipapir som sendes til betalingsmottakeren per brevpost. Mottakeren må så levere denne til sin bank (eventuelt postkontor eller post i butikk) for honorering (utbetaling).

Folk spør også hvor kan jeg veksle penger?

Du kan kjøpe valuta og veksle tilbake valuta i utvalgte automater i hele landet og ved flyplasser. Skal du til utlandet er det lurt å ha med en liten reisekasse i den lokale valutaen. Hvilke butikker er med i NorgesGruppen? NorgesGruppen er et landsdekkende handelshus med kjedekonsepter som KIWI, MENY, Joker, SPAR, Mix, Jafs, Deli de Luca med flere, i tillegg til det nasjonale grossistselskapet ASKO.

Hvilke butikker har bank i butikk DNB?

Den nye løsningen, Kontanttjenester i butikk, vil ved oppstart våren 2020 være tilgjengelig i alle MENY- og KIWI-butikker, de fleste SPAR-butikkene og enkelte Joker-butikker over hele landet.

By Corinna

Hvor mye kan man tjene som 14 åring? :: Hvor mye kan man ta ut fra Kiwi?
Nyttige lenker