Hjem > H > Hvor Mange Snakker Spansk I Verden 2021?

Hvor mange snakker spansk i verden 2021?

Spansk. Det spanske språket blir snakket av 543 millioner mennesker og er på fjerdeplassen av verdens mest utbredte språk. De fleste som snakker spansk, 480 millioner mennesker, har språket som morsmål.

Les mer

I forhold til dette, hvor mange av verdens befolkning snakker spansk?

Spansk er et språk som i dag snakkes av om lag 567 millioner mennesker på jorden, det være som morsmål, annetspråk eller fremmedspråk. Som morsmål er spansk verdens nest største språk, og når det kommer til internasjonal kommunikasjon er spansk nummer to i verden, etter engelsk. Tilsvarende, hvilke land kommer spansktalende i usa fra? I USA er spansk bare offisielt språk ved siden av engelsk i New Mexico, men tales av et sted mellom 25 og 40 millioner mennesker over hele USA, med store konsentrasjoner rundt Los Angeles, Texas, Miami og New York.

Du kan også spørre hva er det største verdensspråket?

Klart største morsmål er summen av de ulike variantene av kinesisk, med 1,2 milliarder mennesker, der mandarin alene snakkes av 848 millioner. Nest størst er spansk som er morsmålet til 399 millioner mennesker som særlig bor i sør- og mellom-Amerika, men også 34 millioner i USA i tillegg til 38 millioner i Spania. Hvilket språk kan flest i verden?

NummerSpråkAntall språkbrukere i millioner
1kinesisk1197
2spansk406
3engelsk335
4hindi260

Dessuten, hvor mange snakker russisk i verden?

Utbredelse. Russisk er et av verdens mest utbredte språk, med omtrent 250 millioner talere. Det er vanskelig å avgjøre nøyaktig hvor mange av disse som er morsmålsbrukere, men tallet er over 150 millioner. Derav, hva er det vanskeligste språket å lære? Verdens vanskeligste språk:

Grønlandsk, fordi setningene og ordene er så ekstremt komplisert bygd opp.

Dessuten, hva er det første språket i verden?

Sumerisk var det første kjente verdensspråket i Den gamle verden, som også spredde kileskrift ut over enorme områder. Så, hvor mange spansktalende land er det i latin amerika? LatinAmerikahvor

LatinAmerika

Areal21 069 501 km²
Befolkning560 287 688
Nasjoner20
SpråkSpansk, portugisisk, fransk, aymara, nahuatl, italiensk, tysk

Følgelig, hvilken språkfamilie hører spansk til?

Spansk er et språk som hører til de romanske språkene i den indoeuropeiske språkfamilien. Sammen med portugisisk, galicisk og katalansk tilhører det den vestromanske, herunder den ibero-romanske språkgruppen.

By Nehemiah Brobeck

Hvilke tre stater i USA har flest spansktalende innbyggere? :: Hvilke land går E6 gjennom?
Nyttige lenker