Hjem > H > Hva Kan Man Komme Opp I Eksamen 10 Klasse?

Hva kan man komme opp i eksamen 10 klasse?

Du har en skriftlig eksamen i 10. klasse. Da kan du komme opp i norsk (hovedmål OG sidemål), engelsk eller matematikk. Du kommer kun opp i ett av fagene.

Les mer

Hvor mange eksamener har man på vgs?

I tillegg til obligatorisk eksamen i norsk hovedmål eller samisk som førstespråk skal elevene på studiespesialiserende utdanningsprogram trekkes ut til skriftlig eksamen i to fag. Elevene skal også trekkes ut til én muntlig, praktisk eller muntlig-praktisk eksamen. Folk spør også hva kan man komme opp i eksamen vg2? På vg2 studieforberede skal alle elever trekkes ut til eksamen i ett fag: Skriftlig, muntlig, eller muntlig-praktisk. På yrkesfag skal alle elever på Vg2 skal opp til en obligatorisk tverrfaglig eksamen i programfag. I tillegg skal omlag 20 prosent av elevene på Vg1 og Vg2 trekkes ut til eksamen i ett fag.

Deretter, har man eksamen i vg2?

Når det gjelder eksamen på vg2 studiespesialisering så kan du komme opp i avsluttende fag som er fremmedspråk, matematikk, og alle programfag. Utdanningsdirektoratet har bestemt at alle vg2-elever skal trekkes ut til eksamen i ett fag, skriftlig, muntlig eller muntlig/praktisk. I forhold til dette, kan man komme opp i gym eksamen? Eksamen i kroppsøving, mat og helse, kunst og håndverk og musikk kan bli innført for elever på ungdomsskolen. Hvis forslaget går gjennnom, vil ordningen innføres fra høsten, men første kull som kan komme opp i disse fagene er elever som går ut av ungdomsskolen våren 2022.

Hvor mange eksamener ungdomsskole?

Elevene skal trekkes ut til eksamen i tre fag, skriftlig, muntlig, praktisk eller muntlig-praktisk. Minst ett trekkfag skal være innen programområde for medier og kommunikasjon. Og et annet spørsmål, når er eksamen høst 2021? eksameneksamen høsten 2021

FagEksamenskodeDag
KokkKOK3102Man. 22. nov.
Kontor- og administrasjonsmedarbeiderKAD3102Tors. 25. nov.
LogistikkoperatørLOG3102Tors. 25. nov.

Og et annet spørsmål, når blir man trukket opp i muntlig eksamen?

48 timer før eksamen - beskjed om trekk. Man kan også spørre når blir karakterene satt 2022? Skriftlig eksamen

Karakteren blir satt for høsteksamen senest 4. januar 2022.

Ta dette i betraktning, hvorfor avlyse eksamen 2022?

Direktoratet leverte en grundig utredning 31. januar, der de vurderte ulike alternativer, men landet på å avlyse alle eksamener. I rapporten la Udir særlig lagt vekt på tre hensyn: hensynet til likebehandling av elevene, hensynet til en rettferdig sluttvurdering og hensynet til elevenes motivasjon, trivsel og læring.

By Gudrin Fortmann

Kommer det norske språket til å dø ut? :: Hvor mange prosent kommer opp i eksamen?
Nyttige lenker