Hjem > H > Hva Er 9 Klasse I Usa?

Hva er 9 klasse i USA?

I USA kalles VGS for "high school" og den er normalt treårig. Årene kalles tenth grade, eleventh grade og twelfth grade. Noen high schools er fireårige, og har også ninth grade. Grade 10 kalles også sophomore year.

Les mer

Hva er 6 klasse i USA?

Elementary School: Kindergarten (KG)+ 1-5 grade (tilsvarer barneskolen) Junior High: (også kalt Middle) School: 6 – 8 grade (ungdomsskolen) High School: 9 – 12 grade (videregående skole) Følgelig, hvor gammel er man når man begynner på ungdomsskolen i usa? I de aller fleste delstatene består obligatorisk utdanning i USA av grunnskole og ungdomsskole for barn fra 5 eller 6 til 16 eller 18 år.

Derav, er vgs college?

College er en engelskspråklig betegnelse på ulike typer eller deler av utdanningsinstitusjoner. Et college kan være en institusjon som tilbyr gradsgivende høyere utdanninger (som bachelor- eller mastergrad), som er del av et universitet eller en høyskole, en fagskole eller videregående utdanning. Ta dette i betraktning, er college og university det samme? I USA er college en utdanningsinstitusjon som er forberedende for universitetsstudier, men generelt brukes «college» og «university» om hverandre her. I øvrige engelsktalende land er college en underavdeling av et universitet.

Folk spør også hva er junior i norge?

forkorting: jr. eller jun. Innenfor idrett brukes junior om årsklassene fra 16 til 18–20 år, for eksempel juniorlandslag. Juniorklassene kan variere mellom de enkelte idretter, og være delt i eldre og yngre junior. Hvor gammel er du når du går i 10 klasse? Ungdomsskolen utgjør ungdomstrinnet i grunnskolen, og i mange tilfeller er ungdomsskolen del av en kombinert grunnskole med både barne- og ungdomstrinn. Normalt begynner elevene på ungdomsskolen det året de fyller 13 år og avslutter skolen året de blir 16.

Hva er high school?

High school er et amerikansk skoletrinn som står mellom grunnskolen (elementary school) og college. Fireårig high school forutsetter åtte års tidligere utdannelse. Seksårig high school krever seks års grunnskole og inndeles i junior high school som er allmenndannende, og senior high school med flere valgfrie fag. Når begynner man på videregående i USA? Skoler i USA

Grunnskolen har klasse 1 til 5. Ungdoms- eller ungdomsskole går på akkord med klassetrinn 6 til 8. Den videregående skolen har klasse 9 til 12.

Når begynner barn på skolen i USA?

Første skoledag i USA. Amerikanske skolebarn begynner i Kindergarten (som første året på Elementary School kalles) et år før norske skolebarn begynner på skolen.

By Erdei Pech

Hvor gammel er du når du begynner på college? :: Hvor langt er 50 m?
Nyttige lenker