Hjem > H > Hvor Mange Prosent Kommer Opp I Eksamen?

Hvor mange prosent kommer opp i eksamen?

På vg1 studieforberedende utdanningsprogram vil omlag 20% av elevene trekkes ut til eksamen i ett fag, skriftlig,praktisk,muntlig eller muntlig- praktisk.

Les mer

Hvor mange eksamener Vg3 2022?

I Vg3 skal man i utgangspunktet opp i 4 eksamener. Norsk hovedmål er obligatorisk for alle elever. De tre resterende fagene er trekkfag. Et av fagene skal du opp i muntlig eksamen. Også, hvor mange eksamener vg4? Vg4 påbygging til generell studiekompetanse

I tillegg til den obligatoriske eksamenen i norsk hovedmål skal elevene trekkes ut til to eksamener. For alle elever, er eksamen i norsk sidemål et trekkfag.

Ta dette i betraktning, hvor mange eksamener skal man ha vg3?

I tillegg til obligatorisk eksamen i norsk hovedmål skal elevene på vg3 Studiespesialisering trekkes ut til skriftlig eksamen i to fag, og trekkes ut til én muntlig, praktisk eller muntlig-praktisk eksamen. Det betyr at du totalt skal opp til fire eksamener. Kommer alle opp i eksamen Vg3? Vg3: Alle elever skal opp til obligatorisk skriftlig eksamen i norsk hovedmål. I tillegg skal elevene trekkes ut til: 3ST: Elevene trekkes ut til skriftlig eksamen i to fag. I tillegg skal elevene trekkes ut til én muntlig, praktisk eller muntlig-praktisk eksamen.

Og et annet spørsmål, hva er trekkfag?

I enkelte læreplaner åpnes det for at elevene kan trekkes ut i både skriftlig og muntlig. På det tredje og avsluttende året av studieforberedende utdanningsprogram skal alle elever opp til obligatorisk skriftlig eksamen i norsk hovedmål eller samisk som førstespråk. Eksamen i norsk sidemål er trekkfag. Deretter, blir det eksamen i 2022? Eksamen for elever på 10. trinn og i videregående er avlyst. Dette gjelder både skriftlige, muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener.

Tilsvarende, når er eksamen vg3 2022?

DatoFag
24. mai 2022Matematikk 2PY. MAT 1005
25. mai 2022Engelsk skriftlig VG3. ENG 1003
2. juni 2022Sosialkunnskap VG3 forberedelse. SAM 3016
3. juni 2022Sosialkunnskap VG3 EKSAMEN. SAM 3016
Når er eksamen for VGS 2022?
DatoFag
12. mai 2022Trekk skriftlig
19. maiInternasjonal engelsk
20. maiNorsk sidemål
23. maiNorsk hovedmål

Så, har man eksamen i vg1 yrkesfag?

På yrkesfaglig utdanningsprogram skal omlag 20% av elevene på vg1 og vg2 trekkes ut til eksamen i et fag. I løpet av disse to årene, skal 20% av elevene opp. Man kan som elev på vg1 komme opp til eksamen flere ganger, f. eks skriftlig og muntlig.

By Islean Gilgan

Hva kan man komme opp i eksamen 10 klasse? :: Er tegnspråk et offisielt språk i Norge?
Nyttige lenker