Hjem > H > Hva Er Digital Eksamen?

Hva er digital eksamen?

Ved digital skoleeksamen må du ta med deg din egen bærbare datamaskin til eksamen. Før eksamensdagen må du klargjøre maskinen din til eksamen, og du er selv ansvarlig for at din bærbare datamaskin fungerer under eksamen.

Les mer

Så, hvordan fungerer safe exam browser?

Safe Exam Browser (SEB) er en spesialutviklet nettleser som gjør det mulig for studenter å besvare eksamen på sin egen maskin. SEB sperrer tilgang til alle internettsider som ikke er godkjent, andre programmer og filer under eksamen. *Disse er de nyeste versjonen av SEB som støttes av Inspera Assesment. I forhold til dette, hva er safe exam browser? Safe Exam Browser (SEB) forhindrer juks ved å låse tilgang til ressurser på datamaskinen din i tillegg til online ressurser i løpet av prøven. Lenkene for nedlasting er dynamiske, og vil alltid inneholde siste godkjente versjon av SEB.

Folk spør også hvordan komme seg ut av safe exam browser?

Windows: Etter at jeg tatt eksamen med Safe Exam Browser, får jeg ikke lov til å slå av eller starte PCen på nytt, menyvalgene er borte.

  1. Klikk på "Start"-knappen.
  2. Søk etter "Seb Registry Resetter"
  3. Når du får opp programmet opp som alternativ, "høyreklikker" du det og velger "Kjør som administrator"
Kan man bruke Ipad på eksamen? Ingen regler om Ipad

I Utdanningsdirektoratets regelverk står det for skriftlig eksamen: «Alle hjelpemidler er tillatt. Unntak er internett og andre verktøy som tillater kommunikasjon.»

Du kan også spørre hvordan fungerer en hjemmeeksamen?

En hjemmeeksamen er en eksamensoppgave der du uten overvåkning skal besvare en faglig oppgave utfra aktuell faglitteratur og pensum. Hvor finner man kandidatnummer på inspera? Du finner kandidatnummeret øverst i venstre hjørne når du er inne på prøven i Inspera.

Hva er Wise flow?

WISEflow er Høyskolens digitale eksamensplatform. Her finner du veiledning for pålogging til WISEflow og lenker til nedlasting og installasjon av FLOWlock som brukes ved eksamen. Dessuten, når får man svar på eksamen uib? Resultatet av eksamen skal normalt vere klart tre veker etter eksamensdato. Karakteren blir publisert på Studentweb under menyvalet Innsyn >Resultat.

Også, hvor finner jeg kandidatnummer på studentweb?

Studentnummer og kandidatnummer

Studenter som er oppmeldt til eksamen finner sitt kandidatnummer under «kommende hendelser» og «Aktive emner» i Studentweb.

By Jarietta Mcmurrin

Kan man bruke Chromebook på eksamen? :: Hva er oslodialekt?
Nyttige lenker