Hjem > H > Hva Er Pegi Klasse?

Hva er PEGI klasse?

PEGI står for Pan European Game Information og finnes på produkter som distribueres i Europa. PEGI er et system for aldersanbefalinger. Siden videospill slo kraftig gjennom på midten av 1990-tallet har det rådet ganske stor forvirring angående merking av videospill.

Les mer

Folk spør også hvorfor er det 18 års grense på spill?

Spill som er merket med 12+ kan inneholde ufint språk og voldsskildringer. 16-årsgrensen betegner at voldsskildringene er mer eksplisitte og realistiske ved for eksempel å vise blod. Spill med 18-årsgrense kan vise grove voldsskildringer og vold mot forsvarsløse mennesker og dyr. Man kan også spørre hvorfor er det aldersgrense? Aldersgrensen er ment som en anbefaling med hensyn til hvilken alder spillets innhold er egnet for, men sier ikke noe om spillets vanskelighetsgrad eller hvilke ferdigheter som kreves for å spille et visst spill. Et spill som for eksempel er merket med 3+, kan være for vanskelig for en treåring å bruke.

Hvorfor er det 12 års grense på roblox?

PEGI begrunner i sin vurdering at Roblox kan inneholde tematikk med frykt og mild vold. Vi vil gjøre obs på at Roblox ikke er ett spill, men heller en plattform med tilgang til mange spill. Hva er PEGI 7? PEGI 3 år: Passer alle aldersgrupper. Ingen lyder eller bilder som kan skremme små barn. PEGI 7 år: Mild tegneserievold. PEGI 12 år: Vold som er noe mer realistisk, karakterene kan ligne mennesker.

Hva er aldersgrensa på Fortnite?

Anbefalt aldersgrense for Fortnite: 12 år. Hva betyr aldersgrense a? Dette er aldersgrensene for TV-programmer:

A på skjermen - tillatt for alle. 6+ på skjermen - tillatt for de over 6. 9+ på skjermen - tillatt for de over 9. 12+ på skjermen - tillatt for de over 12.

Også, hvorfor er valorant 16 årsgrense?

Valorant har fått anbefalt aldersgrense 16 år av PEGI og er merket med vold og kjøp i spill. PEGI skriver at spillet har fått PEGI 16 år på grunn av sterk vold og gjennomgående vold mot menneskefigurer. PEGI mener at spillet ikke egner seg for noen under 16 år. Videre forklarer PEGI at kampene er realistiske og varige. Folk spør også hva er aldersgrensen på snapchat 2020? Det er 13 års aldersgrense på tjenester som Snapchat, Instagram, Facebook, TikTok og andre sosiale medier fordi man ikke vil at de skal samle inn personlig informasjon om deg som barn. Er du under 13 år kan du likevel opprette en profil på sosiale medier om foreldrene dine sier det er greit.

Hva betyr absolutt aldersgrense?

18-årsgrensen er absolutt, og da hjelper det ikke å ha med seg en ledsager. Alle som er på filmen må ha fylt 18 år uansett. Filmer som kun skal vises for personer over 18 år, behøver ikke bli vurdert av Medietilsynet.

By Mathias

Hva er aldersgrensen på å kjøpe monster? :: Hva er forskjellen på lånord og fremmedord?
Nyttige lenker